Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Надзвичайний фонд солідарності в розмірі 10 млн євро

04 Березня 2022

Напад на Україну викликав величезну хвилю солідарності в усій групі Креді Агріколь. Наша підтримка спрямована насамперед для 2400 співробітників Креді Агріколь Україна, ми достроково виплатили зарплати за лютий та березень, щоб забезпечити нагальні потреби працівників. 

Що стосується співробітників Креді Агріколь Україна, які виїхали в Польщу, їм підтримку надає насамперед Креді Агріколь Польща, який дуже швидко зміг прийняти співробітників з України та їхні родини, запропонувати розміщення та надати їм можливість продовжувати працювати віддалено. Для подальшої допомоги таким працівникам буде створено підрозділ зі спеціальною гарячою лінією, який допомагатиме вирішувати невідкладні ситуації та реагувати на найнагальніші потреби працівників Креді Агріколь Україна та їхніх сімей.

Група Креді Агріколь прагне відповісти на вимогу солідарності, озвучену її співробітниками. Органи федерації та Креді Агріколь С.А. створюють надзвичайний фонд солідарності, для допомоги українцям, де в пріоритеті буде допомога дітям, а також співробітникам з Креді Агріколь Україна. Він фінансується порівну Креді Агріколь С.А. та його структурами, а також FNCA, цей фонд у розмірі 10 мільйонів євро в подальшому зможе приймати пожертви від співробітників. Деталі буде повідомлено найближчим часом.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно