Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запустив новий інтернет-банк для бізнесу CORPEX

19 Вересня 2022

Креді Агріколь запустив CORPEX - новий високотехнологічній інтернет-банк для юридичних осіб та підприємців. Це зручний та повнофункціональний інструмент управління фінансами в онлайн-режимі. Завдяки CORPEX бізнес може швидко та легко виконувати будь-які операції по управлінню своїми фінансами та витрачати менше часу на рутинні задачі, а сконцентруватися на вирішенні стратегічних питань. Потужна платформа, на базі якої реалізовано інтернет-банк, дозволяє нам постійно вдосконалювати систему у відповідь на потреби наших клієнтів та вимог часу. Це повністю відповідає меті створити повноцінну цифрову екосистему з надання банківських послуг безпосередньо у особистому кабінеті користувача та заощадити його час на відвідування відділення банку.

«Ми продовжуємо інвестувати у розвиток та запускати нові цифрові рішення. Працюючи над CORPEX, ми врахували досвід майже 30 років роботи банку з бізнесом на українському ринку, переваги нашої попередньої версії клієнт-банку та міжнародний досвід групи Креді Агріколь, яка представлена в 47 країнах світу. Новий інтернет-банк - це ще один важливий крок на шляху до нашої мети: бути на 100% діджитал і на 100% сповненим людського спілкування. Майже рік тому ми запропонували нашим міжнародним корпоративним клієнтам спробувати CORPEX. Отримавши схвальні відгуки навіть від найвибагливішої аудиторії та удосконаливши систему, ми з упевненістю можемо представити наш новий інтернет-банк для всіх бізнес-клієнтівВсе, що ми робимо – ми робимо з думкою про вас!» - Александр Чеснакофф, директор з корпоративного бізнесу та агрі-агро Креді Агріколь.

Отож бізнес-клієнти банку вже зараз можуть оцінити всі переваги інтернет-банку CORPEX, який  дозволяє не лише здійснювати платежі, а й насолоджуватися зручним інтерфейсом. Все це максимально безпечно, у режимі онлайн та з різних куточків світу.

Креді Агріколь поетапно переводить всіх діючих клієнтів, які користуються інтернет-банком Стиль на новий CORPEХ та одночасно пропонує підключення системи новим клієнтам.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно