Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь відмовився від російської мови в усіх каналах обслуговування та комунікації з клієнтами

04 Листопада 2022

Від 4 листопада Креді Агріколь остаточно видалив російську мову в усіх каналах обслуговування та комунікації з клієнтами, зокрема на офіційному веб-сайті банку та в мобільному додатку для фізичних осіб СА+. Це логічне завершення процесу, який банк розпочав ще влітку, коли відмовився від підтримки російськомовної версії веб-сайту, залишивши українську та англомовну. Інтернет-банк для юридичних осіб CORPEX підтримує лише українську та англійську версії від самого запуску, який відбувся нещодавно. Можливість вибору російської мови в інтернет-банку для підприємців СA+ Pro вже зникне в наступному оновленні системи за кілька тижнів. У довідковому центрі, соціальних мережах та в інших каналах комунікації спілкування з клієнтами українською за замовчуванням.

«Ми остаточно відмовилися від російської мови в усіх каналах комунікації та системах банку. Рішення про відмову від російської для нас принципове і логічне. Креді Агріколь від початку війни має чітку соціально відповідальну позицію: банк спрямував 20 млн грн на благодійність, інвестує в запуск нових продуктів та розвиток мережі відділень, підтримує клієнтів та свою команду. Ми віримо, що відмовившись від російської мови ми надамо ще більший поштовх розвитку нашої рідної української!» - Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк.

До речі, для всіх наших клієнтів до Дня української писемності, який відбудеться 9 листопада, ми подаруємо чудовий курс української мови від школи Соловей.

Очікуйте деталі незабаром!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно