Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь традиційний партнер кроп-туру українськими полями АгроЕкспедиція Посівна 2024

23 Липня 2024

Креді Агріколь традиційно виступив партнером 11 кроп-туру українськими полями АгроЕкспедиція Посівна 2024 від Latifundist Media. З 29 липня по 4 серпня команда відвідає усі регіони України. В рамках проєкту «АгроЕкспедиції 2024» буде показано, як працюють фермери в умовах війни: жнивують урожай, готуються до осінньої посівної та як борються з проблемами цього сезону.

«Агроекспедиція – це один із проєктів, за допомогою якого ми створюємо додаткову цінність для наших клієнтів та агробізнесу в цілому. Вже котрий рік поспіль в період активних польових робіт і підготовки до посівної ми разом з Latifundist Media відвідуємо низку фермерських господарств в різних куточках України. Це допомагає нам краще розуміти специфіку та особливості аграрного бізнесу, розмовляти з агроклієнтами однією мовою та розвивати наші продукти і сервіси у відповідь на нові виклики ринку. Креді Агріколь підтримує агробізнес в Україні і аграрії відповідають нам взаємністю: близько 80% клієнтів залишаються з нами понад 5 років, а майже половина — більше 10 років!» - коментує Наталія Порвіна, директорка департаменту підтримки агробізнесу та ESG напряму Креді Агріколь Банку.

2024 рік відзначився аномальною спекою, подекуди температура ґрунту сягала 64-71 С, що могло негативно вплинути на врожай. Тож одне з головних питань на зараз: чи вдасться фермерам зібрати запланований врожай пізніх культур. Разом із нашими партнерами ми будемо шукати відповіді на ключові питання безпосередньо в полях.

Згідно з даними Мінагрополітики, зараз загалом обмолочено 2 781, 25 тис. га зернових і олійних, намолочено 9,5 млн. тонна нового врожаю, а саме:

  • пшениці обмолочено 1 508,9 тис. га, намолочено 5,7 млн тон;
  • ячменю обмолочено 642,3 тис. га, намолочено 2,4 млн тон;
  • гороху обмолочено 127,3 тис. га, намолочено 260,9 тис. тон;
  • ріпаку обмолочено 499,6 тис. га, намолочено 1 085,2 тис. тон;
  • сої обмолочено 0,2 тис. га, намолочено 0,3 тис. тон.

Слідкуйте за захоплюючою мандрівкою цьогорічної посівної!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно