Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь презентує інфографічний довідник «Агробізнес України під час війни», створений у партнерстві з Latifundist.com та Top Lead

24 Січня 2023

24 січня вийшов щорічний інфографічний довідник «Агробізнес України» за 2021-2022 рік, в якому Креді Агріколь разом із партнерами проаналізували, як війна вплинула на основні показники агросектору. Банк вже восьмий рік поспіль є партнером цього проекту, бере активну участь у підготовці аналітики і створенні контенту.

 «Сіємо – жнивуємо, воюємо – перемагаємо» – це не тільки назва цьогорічного довідника, а й наші будні. Як стратегічний партнер для агробізнесу, ми продовжуємо створювати додаткову цінність для наших клієнтів та галузі в цілому – ділимося з учасниками ринку своєю експертизою. Адже в умовах війни як ніколи важливо мати доступ до актуальної та достовірної інформації і аналітики ринку. Ми продовжуємо підтримувати наших клієнтів, фінансувати галузь, адже агробізнес – один із ключових напрямів розвитку для Креді Агріколь та країни в цілому. Разом ми сильніші!» - коментує Наталія Порвіна, директорка департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку. 

Отримати електронну версію довідника можна у вашого персонального менеджера Креді Агріколь Банк або за посиланням. Він буде корисний всім, хто працює в агробізнесі та дотичних галузях. Цей випуск «Агробізнес України під час війни» містить 33 сторінки інфографіки, яку згруповано за напрямами: агробізнес під час війни, рослинництво, тваринництво, переробна промисловість, інфраструктура та послуги, у тому числі фінансові. Вся інформація і статистика представлена у форматі зрозумілої та яскравої інфографіки.

«Минулий сезон мав стати рекордним для українського агросектору та ще більше зміцнити наші позиції, та у лютому росія порушила всі плани. Попри все сміливі Аграрії України показали світу свою стійкість та готовність забезпечувати всіх продовольством. Про це свідчать результати року: 67 млн т зернових та олійних зібрали на кінець року, а експорт агропродукції за 11 міс. 2022 року склав $21,1 млрд, що становить понад 50% від загального експорту. Довідник стане практичним аналітичним інструментом для міжнародної спільноти для потужнішої підтримки України загалом та аграріїв зокрема», – коментує керівниця проєкту та відділу аналітики Latifundist Media Альона Дяченко.

Роботу над створенням інфографічного довідника провели фахівці агро медіа холдингу Latifundist Media та контент-маркетингової агенції Top Lead за підтримки Креді Агріколь Банку, EFSE Development Facility та фінансового сприяння Європейського Союзу в межах ініціативи EU4Business. Погляди, висловлені в публікації, жодним чином не можуть вважатися такими, що відображають офіційну думку Європейського Союзу.

«Ми маємо за честь підтримати таку важливу ініціативу, яка розкриває конкретні виклики, перед якими постає аграрний сектор України. Ми цінуємо можливість співпрацювати з нашим партнером Креді Агріколь Банк та надати місцевому агробізнесу глибоке розуміння впливу війни на сектор. EFSE Development Facility та інші стейкхолдери прагнуть залучити свій цінний досвід для потенційних рішень і підтримувати місцеві компанії у визначенні найбільш підходящих заходів для зменшення ризиків», – додає Андреа Хагманн, Голова EFSE Development Facility.

«Цей довідник показує, як та завдяки чому українські аграрії вистояли у 2022 році. Як завжди, в інфографіці і з масою корисних та ексклюзивних даних, довідник демонструє трансформацію агробізнесу в нові форми. А також перспективу, яка відкривається перед компаніями, що знайшли шляхи подолання викликів цього року: через зміну стратегії, нові напрямки та формування стійких бізнес-моделей», – Станіслав Шум, CEO Top Lead.

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно