Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь подарував лікарні у Дніпрі сучасний апарат для анестезії за 2.3 мільйони гривень

13 Березня 2024

Для роботи медикам однієї із дніпровських лікарень була вкрай необхідна наркозно-дихальна станція. Тож міжнародна група Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду "Твоя опора" подарувала закладу апарат для анестезії експертного класу "Leon plus" вартістю 2,3 мільйони гривень. Його вирізняє довговічність, сенсорний дисплей та низка сучасних датчиків. Обладнання багатофункціональне та підходить для дітей і дорослих.

«Це безпечніше, це дозволяє більш точно коригувати дозування анестетиків під час анестезії. А ще апарат має розширені допоміжні режими вентиляції, що дозволяє працювати навіть з немовлятами. Оперативне втручання у нашій лікарні проходить кожен день, це може бути 2-3-4 операції в залежності від навантаження на відділення», - розповідає лікар лікарні у Дніпрі. 

Ця дніпровська лікарня - одна з найсучаснiших в регіоні. З початком великої війни стала багатопрофільною. Приймає поранених цивільних із зони бойових дій. Кількість пацієнтів тут зросла в півтора рази, розгорнуті три додаткові операційні.

Допомагати медикам - соціальна позиція Креді Агріколь.

«Група Креді Агріколь від початку війни спрямувала 97 мільйонів гривень на різноманітні благодійні проєкти. Ми фокусуємося на медзакладах бо вважаємо що зараз надважливо рятувати життя пацієнтів, особливо в прифронтових зонах», - розповідає Ольга Резник, директорка комерційного сектору Креді Агріколь. 

 Креді Агріколь системно допомагає лікарням, зокрема і в Дніпрі. Влітку Голова правління банку Карлос де Корду відвідав місто та передав одному з медзакладів високотехнологічний електронейроміограф японського виробництва вартістю понад 2 мільйони гривень. Він вже допомагає рятувати життя пацієнтів в операційній та реанімації. Також минулоріч група Креді Агріколь придбала реанімобіль за понад 7 мільйонів гривень для іншого закладу міста. Авто дозволяє безпечно перевозити новонароджених та дітей до 18 років.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно