Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь підтвердив дію сертифікату ISO 9001 в напрямі автомобільного кредитування

27 Червня 2022

Креді Агріколь підтвердив дію сертифікату ISO 9001 в напрямі автомобільного кредитування за підсумками успішного проходження другого наглядового аудиту системи менеджменту якості. Сертифікат дійсний до червня 2023 року включно та є свідченням того, що всі процеси автокредитування в головному офісі та відділеннях банку відповідають вимогам міжнародного стандарту.

«Вже одинадцятий рік поспіль в результаті регулярних аудиторських перевірок ми підтверджуємо високу якість управління процесами автокредитування. Ми єдиний в Україні банк, який має сертифікат ISO 9001 за напрямом автомобільного кредитування. Навіть в у мовах війни прагнемо дотримуватися найвищих стандартів сервісу, адже прихильність клієнтів та їх довіра для нас безцінні», - коментує Галина Жукова, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

Перевірку проводила французька інспекційно-сертифікаційна компанія Бюро Верітас. За результатами перевірки процесів головного офісу та восьми відділень Креді Агріколь, аудитори не виявили жодних недоліків. Команда банку вкотре підтвердила, що система менеджменту якості автомобільного кредитування забезпечена на високому рівні.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно