Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь підписав Хартію рівності та гарантував рівні права і можливості для всіх співробітників

29 Вересня 2020

Креді Агріколь розробив та затвердив Хартію рівності, якою гарантував рівні права і можливості для всіх співробітників. Так банк зобов’язується дотримуватися цінностей, які включають різноманіття та рівність незалежно від статі, віку, стану здоров’я, раси, кольору шкіри, національного або соціального походження, мови, релігії, політичних або інших переконань, майнового або сімейного стану. Хартія рівності має високий пріоритет для банку та зафіксована в рамках Середньострокового плану розвитку Креді Агріколь.

Принцип рівності для Креді Агріколь є одним із базових, яких банк дотримується від початку своєї роботи на українському ринку, а це вже понад 27 років. Яскравим свідченням гендерної рівності є те, що серед топ-менеджерів банку наразі 42% жінок та 58% чоловіків. Керуючись принципом інклюзивності, банк влаштував на роботу  111  людей з обмеженими можливостями. Двері Креді Агріколь відчинені для всіх, хто прагне професійного розвитку та готовий наполегливо працювати, незалежно від віку кандидата. У команді банку пліч-о-пліч працюють 8 співробітників віком до 20 років та 76 співробітників, яким вже виповнилося 60 років. При цьому середній вік співробітника банку становить 39 років. Креді Агріколь поважає материнство: у банку працюють 17 багатодітних матерів, а 249 співробітниць наразі перебувають у декретній відпустці. Це далеко не вся статистика, що засвідчує: Креді Агріколь Банк гарантує рівні права та можливості для всіх.

«Дотримання принципу рівності для Креді Агріколь Банку ― це результат тривалого шляху, який ми почали багато років тому та який цілковито підтримується Групою. Відтепер цей принцип зафіксований у Хартії рівності ― документі, який ми розробили в рамках Середньострокового плану розвитку Групи до 2022 року. Чому це для нас так важливо?  Ми віримо в те, що через повагу та підтримку прав людини та політику недискримінації банк сприяє розвитку суспільства, забезпечує власну стійкість і тривале зростання, а також підвищує свою ефективність. Хартія рівності ― ще один доказ того, що ви завжди можете покладатися на Креді Агріколь Банк!» ― розповідає Олена Урусова, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь ― роботодавець з гнучким підходом, який пропонує своїй команді комфортні умови праці, зокрема можливість працювати в офісі або віддалено для тих, хто цього потребує.

«Хартія рівності Креді Агріколь гарантує дотримання рівних прав у команді, цінностей інклюзії, різноманіття й недопущення дискримінації. В процесі її створення ми орієнтувалися не тільки на законодавство України та міжнародні конвенції з прав людини, а і на найкращі практики, які застосовують банки групи Креді Агріколь. Фіксуючи рівні права та можливості в Хартії, ми тим самим захищаємо наших співробітників  та беремо низку зобов’язань перед ними, що є свідченням зрілого та відповідального роботодавця», ― розповідає Ольга Перонкова, керівник напряму методології департаменту по роботі з персоналом Креді Агріколь Банку.

В основу Хартії рівності від Креді Агріколь Банку покладені Конституція України, Закон України «Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків», Закон України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», Загальна декларація прав людини, Європейська конвенція з прав людини, Європейська хартія рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад, Конвенція ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок, Міжнародна рамкова угода Креді Агріколь С.А. з Міжнародною федерацією профспілок і Кодекс поведінки АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно