Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь лідер в рейтингу фінансової стійкості від порталу Мінфін

12 Червня 2024

Креді Агріколь посів перше місце у рейтингу найстійкіших банків України за результатами 1 кварталу 2024 року по версії порталу «Мінфін», піднявшись на дві сходинки вгору порівняно з 4 кварталом 2023 року. Зокрема банк отримав одні з лідерських позицій по рівню довіри вкладників та одну з найвищих оцінок стійкості від незалежних експертів.

«Ось уже 31 рік ми є надійним партнером для клієнтів завдяки підтримці міжнародної Групи, ефективній командній роботі та виваженому ризик-менеджменту. Ми інвестуємо в діджитал та водночас зберігаємо особистий контакт з нашими клієнтами. Ми прагнемо досягнути балансу між цифровими послугами та людським дотиком, зміцнити зв’язок між цими двома взаємодоповнюючими елементами. Дякуємо клієнтам за лояльність та організаторам рейтингу за високу оцінку», - коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь.

Результати рейтингу демонструють, що Креді Агріколь готовий стабільно продовжувати свою діяльність навіть в умовах впливу негативних зовнішніх факторів. Банк має постійну підтримку з боку акціонера – міжнародної групи Креді Агріколь, що в ТОП-10 найбільших банків світу. Також Креді Агріколь визнано лідером щорічного рейтингу найстійкіших банків від інвестиційної компанії Dragon Capital та видання NV.

Портал «Мінфін» щоквартально оцінює діяльність банків на підставі інформації з офіційних і відкритих джерел. У рейтингу взяли участь 34 банківські установи. «Мінфін» оновлює дані рейтингу та визначає рівень стабільності фінансових кампаній, в, яких громадяни тримають не менше 1 млрд грн. Тут враховуються як депозити, так і поточні рахунки. Банки отримують бал від 1 до 5 залежно від показників, що характеризують їх стійкість до стресів і лояльність вкладників: враховується якість активів, ліквідність, можливість зовнішньої підтримки, приріст вкладів та платіжна репутація. Більше про результати рейтингу за посиланням.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно