Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на 16-ту «Французьку весну» в Україні

15 Березня 2019

З 20 березня до 30 квітня Україна святкуватиме «Французьку весну» – одну з найбільш очікуваних подій весни, яка присвячена культурному обміну між Францією та Україною. Цьогорічна «Французька весна» обрала тематику, яка щодня набуватиме іншої форми, варіюючи від події до події: колір! Колір відображає наші емоції, супроводжує наше суспільне життя, надає виразності та рухомості мистецтву та культурі.  Креді Агріколь Банк традиційно підтримує захід в якості генерального партнера та запрошує долучитися до святкування. Відкриття заходу відбудеться 30 березня о 20:30 на Софійській площі. Організатори покажуть унікальне повітряно-акробатичнe шоу «Садівниця Мю та кінематика флюїдів» від колективу Transe Express. Окрім того, протягом квітня відбудеться концерт «Музикантів Лувру» у Харкові, вистава «Тотем» від компанії Les Quidams у Дніпрі, Запоріжжі та Харкові і  перформанси стріт-арту та лайвпейнтингу у Львові, Рівному та Києві.

 «Уже п’ятий рік поспіль ми підтримуємо фестиваль «Французька весна» і виступаємо генеральним партнером. Як банк ми вбачаємо нашу роль не лише у розвитку фінансового ринку, підтримці бізнесу та економіки країни. Ми також хочемо поділитися своїми захопленнями і зробити внесок у поширення французької культури в Україні. Завдяки своїй різноманітності та якості, «Французька весна» – це ключовий вектор. Я дуже радий запросити вас на фестиваль, який знову подарує багато моментів щастя», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.      

Цьогорічний захід пройде у 9 містах України (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ,  Львів, Одеса, Рівне, Харків, Чернівці). 

Організатори фестивалю: Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні.   

Про Креді Агріколь:     

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».  

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно