Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на 14-ту «Французьку весну в Україні»

24 Березня 2017

Креді Агріколь Банк вже втретє підтримує «Французьку весну в Україні» в якості генерального партнера та запрошує на 14-й фестиваль, який розпочнеться 1 квітня у Києві.

Фестиваль, який мав би відбутися тільки раз у 2004 році, проходить чотирнадцятий рік поспіль і розширює в цьому році свою географію. До Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Одеси, Рівного та Харкова приєднуються Бердичів та Івано-Франківськ. Креді Агріколь Банк, Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні запрошують вкотре зануритися у розмаїття французького мистецтва, а також оцінити здобутки франко-української співпраці і надихнутися на нові звершення. Зарезервуйте у своїх календарях квітень, щоб відвідати події «Французької весни в Україні».

«Особливістю цьогорічної культурної події є те, що вона відбувається на тлі святкування 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Францією та Україною. Так само вже майже 25 років Креді Агріколь Банк працює на теренах України, сприяючи розвитку її економіки, що свідчить про нашу велику прихильність до цієї країни. Наша підтримка фестивалю «Французька весна», та, в більш глобальному сенсі, наше сприяння культурному обміну між Францією та Україною – є яскравим свідченням намірів банку щодо зміцнення своєї присутності у країні», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.   

Організатори від самого початку існування фестивалю і дотепер з особливою увагою і любов’ю ставляться до вуличних мистецтв. Попри непрості організаційно-логістичні моменти, високу вартість вуличних проектів, вони роблять все можливе, щоб кожна «Французька весна» відкривалася незвичайним дійством, вуличною виставою, яка зачаровуватиме і дорослих, і дітей. Французькі вуличні митці відомі в усьому світі, і щороку нова театральна компанія знайомить українців зі своїми виставами. Літаючі маріонетки, вогняні інсталяції, дивацтва на воді, акробатичні трюки ангелів, що розсипали пір’я, чи світлові проекції – всі ці події відбувалися на радість глядачам кожного квітня з 2004 року.

Не буде виключенням і вечір 1 квітня 2017 року, коли на Софіївській площі французька компанія Deus Ex Machine розповість історію великої людини у вуличному цирковому дійстві «Галілео».

«Щоразу «Французька весна» дарує українцям можливість дізнатися та відкрити для себе всю різноманітність французької культури. Цього року ми побачимо дивовижну виставу за участі повітряних акробатів про історію життя Галілео. Я впевнений, що ця подія стане великою несподіванкою для всіх», - зазначає Жан-Поль Пьотровскі, – «Я знову хочу запросити усіх українців приєднатися та розділити з нами цю порцію емоцій, радості та позитиву!».

«Галілео» - це історія, джерелом натхнення якої стало усвідомлення того, що Земля є планетою, що обертається навколо Сонця, на противагу наукової теорії, що існувала в XVII столітті. Які з наших сьогоднішніх істин виявляться помилковими в майбутньому? Це історія повітряного народу, що передає свої знання, балансуючи на тонкому канаті. Акробатичні трюки у повітрі на висоті до 30 метрів, світлові проекції, море конфетті і вигук впертого винахідника: «І все ж вона обертається!», очікують на своїх глядачів суботнього квітневого вечора.

Дві франко-українські ко-продукції – вистава «Антігона» і балет з елементами брейк-дансу «Переміщення» - вже побачила і оцінила київська публіка. У квітні ці проекти побачать інші міста України. Свіжі кінострічки на Фестивалі допрем’єрних показів, французький короткий метр, концерти, виставки, інтелектуальні обміни і багато інших не менш цікавих проектів відбудуться протягом квітня на фестивалі «Французька весна в Україні».

Ознайомитися з програмою заходу ви можете тут

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно