Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк закупив медичне обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії

31 Січня 2018

Креді Агріколь Банк подарував монітори для пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Спільно з благодійним фондом «Твоя опора» банк закупив та передав три монітори для пацієнтів у максимальній комплектації, які дуже необхідні для лікування хворих. Це високоякісні пристрої, що дозволяють слідкувати за частотою серцевих скорочень, вмістом кисню в крові, артеріальним тиском, механікою, частотою дихання, температурою тіла та багатьма іншими важливим показниками.

У стратегії корпоративної соціальної відповідальності банку особливе місце займає допомога медичним установам. Минулого року банк розпочав співпрацю з НПМ Центром дитячої кардіології та кардіохірургії. За цей період наші співробітники організували 5 регулярних Днів Донора. Ми уважно слідкуємо за роботою центру і щиро захоплюємося високим професіоналізмом лікарів та медперсоналу. Кардіоцентр – це один із високоспеціалізованих медичних закладів України, в якому виконується корекція найскладніших вроджених вад серця незалежно від віку пацієнтів. Лікарі безкоштовно проводять понад 1500 складних операцій на рік, вкладають власні сили й енергію, щоб рятувати життя. Спеціалісти центру також привозять новітні закордонні практики та технології, тим самим розвиваючи медичну галузь України, - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. - Наступний крок нашого банку – сприяння високій місії порятунку життя, саме тому ми інвестували в три монітори для пацієнтів. Сподіваємося, техніка допоможе медикам лікувати ефективніше, а пацієнтам – одужувати швидше.» 

Купівля моніторів для пацієнтів є черговим проектом, який банк реалізував спільно з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії та благодійним фондом «Твоя опора».

«Нам приємно, що Креді Агріколь Банк вже більше року підтримує роботу нашого центру. Монітори для пацієнтів – це те обладнання, яке ми давно потребували. Техніка допоможе нам оперативніше реагувати на зміни стану хворих, слідкувати за життєво важливими показниками. Наші спеціалісти щодня безкоштовно проводять операції хворим із вродженими та набутими вадами серця. Єдине, на що необхідні кошти, - це оплата донорства, оскільки для кожної операції необхідна кров як мінімум двох донорів. І тут ми теж вдячні Креді Агріколь Банку, адже за час нашої співпраці співробітники банку провели 5 Днів Донора, надавши кров та тромбоцитну масу, - коментує Володимир Жовнір, головний лікар Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. 

«Ми дякуємо Креді Агріколь Банк за такий прояв корпоративної відповідальності і людяності. Адже розвиваючи і примножуючи бізнес, компанія ставить перед собою ще один пріоритет – це пріоритет людського життя і він безцінний. Нині кожен працівник Креді Агріколь Банк має знати: саме завдяки його роботодавцеві продовжать битися серця тих, хто уже був за крок від смерті. Це, без перебільшення, варте захоплення. Ми ж, своєю чергою, пишаємося, що такий професіонал на фінансовому ринку як Креді Агріколь Банк обрав «Твою опору» партнером у реалізації своїх благодійних проектів. Це беззаперечний доказ нашої відкритості та прозорості, - зазначає Валерія Татарчук, голова БФ «Твоя опора». – Наш благодійний фонд системно займається підтримкою кардіоцентрів, бо саме серцево-судинні захворювання забирають найбільше життів українців. 68% смертності – це вже національна катастрофа. Та ми віримо, що спільними зусиллями, консолідувавши свідому громадськість і великий бізнес, нам вдасться зменшити страшну статистику і зберегти більше людських життів».

За 2 роки існування програми «We Care!» Креді Агріколь Банк реалізував більше 15 благодійних проектів та ініціатив.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно