Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк визнано в ТОП-20 найкращих роботодавців України

11 Жовтня 2019

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-20 найкращих роботодавців України за результатами дослідження видання «Власть Денег». Оголошення переможців відбулося 3 жовтня в Києві.

«Професійна та мотивована команда – один із драйверів зростання банку. У Креді Агріколь ми розуміємо, що банк – це, в першу чергу, люди. Тому ми прагнемо піклуватися про своїх співробітників, надаючи їм рівні можливості росту та розвитку, широкий компенсаційний пакет та достойну винагороду. За лояльність та професіоналізм банк віддячує своїй команді мотиваційними поїздками, спортивними подіями та яскравими корпоративними заходами. Адже все починається тут, у Креді Агріколь!», - коментує Олена Урусова, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.

У рейтинг увійшли як компанії з українськими власниками, так і українські "дочки" іноземних компаній. При відборі враховувалися ряд критеріїв, що характеризують якість робочих місць і їхню надійність. Зокрема, це збільшення числа співробітників і зростання зарплат в порівнянні з минулим роком, можливості для професійного і кар'єрного зростання співробітників. Також бралися до уваги особливості HR-стратегії і HR-політики компанії. Використовувалися відомості з різних відкритих джерел, в тому числі офіційна інформація компаній, відомості на сайтах із працевлаштування, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів, відгуки співробітників на форумах у соціальних мережах.

«Ми прагнули презентувати в рейтингу широку регіональну географію компаній і в той же час широкий галузевий спектр. Складаючи ТОП-20, ми хотіли підкреслити досягнуті позитивні результати. Тому презентуємо найкращих роботодавців України в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами», - прокоментували організатори рейтингу.

Варто додати, на початку цього року Креді Агріколь Банк уже ввійшов у ТОП-20 роботодавців України за результатами рейтингу «Роботодавець року» (дослідження HeadHunter Україна).

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно