Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк вітає із 25-ю річницею французько-українських відносин

25 Січня 2017

24 січня 2017 року Франція і Україна відзначили 25-ту річницю встановлення дипломатичних відносин. Креді Агріколь Банк мав честь виступити партнером урочистого концерту у Національній філармонії України, присвяченого цій важливій події. Організаторами заходу виступили Посольство Франції в Україні та Французький інститут в Україні. Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під управлінням головного диригента Миколи Дядюри та французький соліст Ян Левйоннуа (віолончель) виконали твори французьких і українських композиторів: Мирослава Скорика, Едуарда Лало та Каміля Сен-Санса. Таке поєднання символізує зв’язок, який існує між Україною та Францією.

«Креді Агріколь Банк пишається, що є однією з тих компаній, що вже протягом багатьох років сприяють розвитку французько-українських відносин з економічної точки зору, надають підтримку та можливості для розвитку українського бізнесу. Ми також бачимо нашу місію у пропагуванні французької культури в України та поглибленні культурного обміну між нашими народами. Підтримуючи різноманітні культурні проекти, ми надаємо українцям можливість долучитися до французького мистецтва в усіх його формах. Переконаний, що плідна співпраця між нашими країнами, що триває вже 25 років, буде міцнішати і надалі», - зазначає Голова Правління Креді Агріколь Банк Жан-Поль Пьотровскі.

Відтоді Франція і Україна розвивають зв'язки, які міцнішають з роками. Ці зв’язки набули ще більш тісного характеру внаслідок революції на Майдані, коли французький міністр закордонних справ Лоран Фабіус приїхав до України, щоб вислухати вимоги народу і спробувати примирити позиції сторін протистояння. Після анексії Криму і початку війни на Донбасі Франція вчергове підтвердила свою підтримку Україні і її територіальній цілісності, організувавши 6 червня 2014 року першу зустріч у «Нормандському форматі». Численні зустрічі, які  мали місце потому, уможливили підписання Мінських угод. Сьогодні, як і протягом цих 25 років, Франція стоїть пліч-о-пліч з Україною, надаючи їй підтримку заради виконання цих угод і здійснення реформ.

Французько-українські відносини відзначаються також значною співпрацею у різноманітних галузях. Франція надає підтримку Україні у послідовному впровадженні інституційних реформ. Французькі підприємства відіграють ключову роль на українській економічній сцені, де вони є найбільшим іноземним роботодавцем.

Французькі та українські університети щороку здійснюють студентські обміни, а науковці двох країн реалізують спільні дослідницькі проекти. Більше 200 000 українців вивчають французьку мову в школах та університетах, а також в закладах мережі «Альянс Франсез» та Французького інституту в Україні. Ці заклади, крім того, займаються популяризацією французької культури, одним із свідчень чого є успіх фестивалю «Французька весна в Україні», який щороку проходить у Києві та по всій Україні, і який, до речі вже кілька років поспіль підтримує Креді Агріколь Банк у якості генерального партнера. Зрештою,  Франція надає також підтримку Україні в галузі безпеки - як матеріальну, так і освітню.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: 
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно