Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк виступив генеральним партнером п’ятого «Дня французьких вин та спиртних напоїв в Україні»

22 Травня 2017

17 травня 2017 року у готелі «Інтерконтиненталь Київ» за адресою вул. Велика Житомирська, 2 А відбувся п’ятий «День французьких вин та спиртних напоїв в Україні», організований Агентством з розвитку експортної діяльності французьких підприємств Бізнес Франс при Посольстві Франції в Україні. Креді Агріколь Банк виступив генеральним партнером та безпосереднім учасником заходу.

Цього року в рамках «Дня французьких вин та спиртних напоїв» 11 виноробів з майже усіх регіонів Франції представили професіоналам винного сектору свою продукцію. Дегустація тривала з 12:00 до 18:00 у ресторані «Олівера» готелю «Інтерконтиненталь Київ, а об 11:15 у залі «Майдан» готелю розпочався майстер-клас з біодинамічних вин.

Цього року дочірня компанія групи Креді Агріколь – Grands Crus також представила свої вина на дегустації під час традиційного Дня французьких вин в Україні. Загалом, Grands Crus має 6 шато, які пропонують широкий вибір вин.

«Ми вважаємо, що вино несе цінності традицій, елегантності та гостинності. Завдяки історичним зв’язкам із різноманітними фермерськими господарствами наша банківська група завжди ставилася до цих цінностей з великою повагою», - підкреслює Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. – «І тому зараз ми хотіли б відкрити вам інший бік Креді Агріколь. Ми щасливі подарувати нашим українським клієнтам, партнерам та друзям можливість відкрити світ французького вина».

Варто також зазначити, що завдяки власним першокласним виноградникам у Франції Креді Агріколь встановлює емоційний зв’язок із своїми клієнтами. Один із київських офісів, де обслуговуються VIP-клієнти, також демонструє інтерес Групи, та банку зокрема до виноробства. В концепцію дизайну цього офісу покладено виноробні регіони Франції.

Вітальна зона відділення має назву «Долина Луари». Для ділових зустрічей призначена кімната  «Шампань», дизайн якої відтворює атмосферу провінції, відомої своїми білими ігристими винами. Кімната для укладання угод названа на честь регіону, знаменитого своїм червоним вином, – «Бордо».

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно