Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк став фінансовим партнером конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018»

12 Лютого 2018

6 лютого у Києві відбулася церемонія нагородження конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018». Креді Агріколь Банк підтримав конкурс у якості фінансового партнера.

В рамках урочистого заходу були названі автомобілі-переможці, ними стали: легковий автомобіль - Ford Fiesta та кросовер - Mazda CX-5. Цього року кращі авто обирали 22 члени компетентного журі, що представляють провідні ЗМІ України, та близько 45 тисяч українців, які взяли участь у голосуванні. Контролювала проведення конкурсу на всіх етапах незалежна аудиторська компанія Baker Tilly.

«Як основний банк для автолюбителів, Креді Агріколь вже вкотре підтримує конкурс «Автомобіль року в Україні», адже в основі конкурсу лежить зокрема і вибір наших клієнтів. Крім цього, виробники представлених на конкурсі автомобілів – це в більшості наші партнери і для нас є важливим підтримати їх у незалежній оцінці їхніх марок. Ми щиро вітаємо переможців та дякуємо організаторам за вибір кращих із кращих», - коментує Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал

  • Креді Агріколь Банк вже кілька років поспіль підтверджує позицію визнаного лідера в автокредитуванні:
  • у 2017 році частка банку в сегменті автокредитування була найбільшою на ринку України - 50%;
  • понад 5 тисяч автокредитів банк видав у 2017 році та наростив портфель автокредитів на 54%;
  • банк першим на ринку України у 2008 році започаткував партнерські програми з автовиробниками. За цей період банк почав співпрацю з провідними автоімпортерами: Renault, Nissan, Toyota, Lexus, BMW, Infinity, Peugeot, Citroen, Mazda і Suzuki;
  • мережа партнерів банку налічує понад 400 автосалонів та 16 автомобільних брендів;
  • процес автокредитування у Креді Агріколь Банку пройшов сертифікацію за міжнародним стандартом системи управління якістю ISO 9001:2015, що гарантує прозорість послуг банку.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно