Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк повідомляє про роботу у звичайному режимі

27 Листопада 2018

Шановні клієнти! 

Креді Агріколь Банк повідомляє, що впровадження воєнного стану в 10 областях України не вплине на роботу банку. Креді Агріколь буде й надалі працювати в звичайному режимі і забезпечуватиме безперебійне проведення платежів, прийом та видачу коштів з рахунків клієнтів, та забезпечуватиме повноцінне функціонування мережі банкоматів та відділень банку.

Банківська система працює у звичному режимі. "Національний банк не бачить ризиків для безперебійної роботи банківського сектору у разі запровадження воєнного стану. Ліквідність банківського сектору становить близько 75 млрд грн, що є достатнім для його належного і безперебійного функціонування", - наголосив Яків Смолій, Голова Національного банку, сьогодні 26 листопада, на позачерговій зустрічі з керівниками найбільших 40 банків країни, серед яких був присутній і Голова Правління Креді Агріколь Банку. 

У офіційному прес-релізі НБУ зазначається, що Національний банк не має підстав для запровадження адміністративних заходів на грошово-кредитному та валютному ринках.

Креді Агріколь Банк запевняє, що всі послуги банку будуть доступні у звичному режимі. Банк не впроваджуватиме жодних обмежень на зняття готівки або на отримання депозитів до запиту, слідкуватиме за наявністю достатньої кількості готівки у власних банкоматах.

Креді Агріколь Банк інформуватиме клієнтів у разі будь-яких змін.

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно