Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтвердив дію сертифікату ISO 9001 за напрямом «автомобільне кредитування»

11 Жовтня 2016

Шановні клієнти!

З 14 по 29 липня 2016 року у Креді Агріколь Банку проходив черговий наглядовий аудит системи менеджменту якості ISO 9001 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Перевірку проводила французька інспекційно-сертифікаційна компанія Бюро Верітас.

Мета аудиту – підтвердити виконання банком усіх вимог стандарту та продовжити дію сертифікату відповідності автокредитування міжнародному стандарту ще на один рік.

Аудитори Бюро Верітас перевіряли процеси головного офісу та відділень Креді Агріколь Банку. Команда банку вкотре підтвердила, що система менеджменту якості автомобільного кредитування забезпечена на рівні, що відповідає міжнародному стандарту. За результатами аудиту, Бюро Верітас продовжила дію сертифікату на 2017 рік.

«Креді Агріколь Банк – єдиний в Україні банк, який має сертифікат ISO 9001 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Вперше банк отримав сертифікат відповідності стандарту ISO 9001 у 2011 році і з того часу щороку продовжує його дію за успішними результатами перевірок сертифікаційною комісією. Особливої уваги заслуговує той факт, що цього року Креді Агріколь Банк отримав лише три рекомендації для покращення. Це найменша кількість у порівнянні із попередніми роками», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів банку Креді Агріколь.
Зазначимо, що версія стандарту 2008 року (ISO 9001:2008) припиняє діяти у вересні 2018 року, тому Креді Агріколь Банк має у найближчих планах перейти на версію стандарту 2015 року - ISO 9001:2015.

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45,  електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно