Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав бізнес-премію "Створено жінками"

02 Квітня 2019

У березні відбулося підведення підсумків та оголошення переможців премії для бізнес-леді «Створено жінками». Мета конкурсу - підтримка жіночого підприємництва в Україні. Креді Агріколь став партнером заходу, адже банк підтримує жіноче підприємництво та різноманіття у бізнесі, банк також бачить потенціал у стартапах. Креді Агріколь приносить в Україну глобальне бачення Групи щодо різноманіття. Конкурс засновано за ініціативи комітету бізнес-леді CCIFU (Французько-української торгово-промислової палати), до якого входять жінки-директори або члени комітету директорів французьких компаній в Україні.             

«Протягом останніх років французькі компанії активно підтримують фемінізацію управлінських посад у бізнесі. Близько 40% компаній у Франції створені або ініційовані жінками. Звичайно, ситуація у Франції –  не ідеальна, але ми бачимо інструменти і шляхи до її покращення. Ми віримо, що нам варто підтримувати підприємництво в Україні і досвід Франції може стати чудовим прикладом для України», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Президент Французько-української торгово-промислової палати.   

«В Україні французькі компанії докладають зусиль, щоб просувати хист жінок у підприємництві й дедалі частіше довіряють їм управлінські посади, як це відбувається у Франції. Креді Агріколь став партнером конкурсу, адже вірить, що багатогранність талантів, які демонструють жінки в різних сферах економіки, дійсно заслуговує визнання та підтримки»- коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку. 

Переможниць обирали з 37 заявок, серед яких унікальні проекти різних видів бізнесу: архітектура, дизайн, фермерство, харчова промисловість тощо.

Перше місце у конкурсі зайняла Руслана Римарська, засновниця ПП «Будьмо здорові» та ТМ «Смакулі».

Друге місце – Наталія Олександренко і ПП «Арніка + ВБО».

Третє місце – Октябрина Лісовська та її проект «Babysss».

Про CCIFU

Французько-українська торгово-промислова палата заснована в 1994 році як Асоціація "Французька ділова спільнота в Україні" та в 2011 році приєдналась до міжнародної мережі французьких торгово-промислових палат. На сьогодні Асоціація нараховує більше 120 французьких і українських компаній, об'єднаних спільними інтересами для розвитку торгових відносин між Україною та Францією. Головне завдання CCIFU полягає в активації французької бізнес-спільноти та у супроводі французьких компаній, які бажають експортувати, розвиватися або розміститися в Україні.  

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».  

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зав’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua  

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно