Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк перетнув позначку в 25 000 унікальних користувачів нового мобільного додатку СА+

14 Серпня 2020

Більше 25 000 унікальних користувачів вже завантажили новий мобільний додаток СА+ від Креді Агріколь Банку менше ніж за два місяці після його запуску. Приємно відзначити, що мобільний додаток має оцінку вище 4 на GooglePlay‎ та ‎AppStore, при цьому понад 70% оцінок з результатом «відмінно».

З моменту запуску мобільного додатку СА+ команда банку отримала понад 1500 відгуків від користувачів. Ми ретельно опрацьовуємо їх та вдосконалюємо мобільний банк, наповнюючи його новими сервісами та можливостями. Так, після останнього оновлення з’явилася  можливість в один клік отримати квитанцію за результатом оплати комунальних рахунків, поповнення мобільного телефону та проведення платежів за реквізитами, а також детальна інформація за транзакціями, зняття коштів з депозитного рахунку «Ощадний» тощо.

Креді Агріколь Банк не зупиняється на досягнутому, тож серед запланованих на найближчий час оновлень в СА+ очікуйте наступні: прості та зрозумілі підказки в стилі how-to, персоніфіковані повідомлення за результатом транзакцій, активація картки та зміна ПІН-коду безпосередньо у додатку, відкриття пакетних пропозицій, інформація про повний номер картки.

Нагадаємо, новий мобільний додаток СА+ можна завантажити на App Store та Google Play:

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців. Про дати завершення перехідного періоду ми завчасно повідомимо на сайті банку.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно