Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк організував традиційний захід для корпоративних та VIP клієнтів з фокусом на агросектор

27 Жовтня 2016

  18 жовтня 2016 року Креді Агріколь Банк провів традиційний захід для корпоративних клієнтів «Група Креді Агріколь – економічний прогноз для України на 2016-2017 рр.». Цього року особливу увагу було приділено агросектору. Захід відбувся в готелі InterContinental, його відвідали понад 170 корпоративних та VIP клієнтів.  

«Минулого року у нас була прем’єра такого заходу, і ми пообіцяли проводити його регулярно. Для нас це чудова нагода зустрітися в неформальній атмосфері та поділитися з клієнтами досвідом Креді Агріколь», - зазначив Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку під час своєї вступної промови.

Жан-Поль Пьотровскі представив ключові пріоритети стратегії Креді Агріколь Банку в рамках глобальної стратегії Групи Креді Агріколь «Ambition 2020». Особливу частину заходу було присвячено презентації гостям нового слогану групи Креді Агріколь, який вже невдовзі буде запущено і в українському банку.

 

Чотири спікери з групи Креді Агріколь (Франція), компанії Агрітель та Креді Агріколь Банку (Україна) презентували свої аналітичні огляди України, Європи та світу.

Постійний гість заходу Жан-Луї Мартен з групи Креді Агріколь зробив загальну макроекономічну презентацію «Світовий прогноз: 2016-2017».

Презентація Жана-Батіста Клавеля з Креді Агріколь С.А. була присвячена світовому зерновому сектору «Виробництво та торгівля зерновими. Зміни та виклики» з акцентом на ЄС та Україну.

Олів’є Буйє з компанії Агрітель приділив більше уваги ринку зерна та розвитку цін у своєму звіті «Які можливості для українських фермерів на міжнародній арені в 2016-2017 рр.?».

Вадим Ганах, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальний за фінансові ринки, презентував «Макроекономічний прогноз для України на 2017 р.» та звернув увагу на ситуацію у фінансовому та банківському секторі України.  

Конференцію також відвідали представники Групи Креді Агріколь з Німеччини, Франції, Великобританії, зокрема, Карстен Хільцблек, Рафаель Донневерт, Давід Ренувель, Масаюкі Морі. Гості з бізнес-спільнот теж були присутні на заході. Серед них - Ніколя Перрен, радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні та Алексі Струве, директор Business France в Україні.

Під час заходу клієнтам банку представили новий інфографічний довідник «Агробізнес України».

«Ми отримали чимало позитивних відгуків від наших клієнтів. Багато з них відзначили великий досвід наших спікерів та цінність інформації, що була представлена протягом заходу. Клієнти справді дуже високо оцінили презентації,  зазначаючи консолідацію корисної структурованої інформації в рамках однієї конференції. Гості відзначили захід як хорошу нагоду поспілкуватися та поділитися з колегами інформацією про ринок, зміни тощо», - прокоментувала Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку.  

Про Креді Агріколь:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно