Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк організував «Макроекономічний огляд: підсумки та тренди» - аналітичний захід для клієнтів

25 Жовтня 2019

23 жовтня 2019 року Креді Агріколь Банк організував традиційний захід «Макроекономічний огляд: підсумки та тренди». Цього року подія відбувалася в готелі Hilton у Києві, її відвідали понад 200 корпоративних та преміум-клієнтів банку. Мета події – огляд та обговорення останніх трендів макроекономіки України та світу, обмін досвідом і нетворкінг.

«Ми організовуємо цей захід уже вп’яте, і для нас це чудова нагода поділитися з клієнтами знаннями експертів з макроекономіки. Цей захід ми проводимо у новому політичному середовищі, що характеризується великим бажанням швидше трансформувати українське суспільство та прискорити розвиток української економіки: заявлені 40% росту ВВП за 5 років, що потребує 50 мільярдів доларів інвестицій, нікого не залишать байдужими. Цього року Креді Агріколь Банк консолідував свою позицію банка-орієнтира для міжнародних компаній та лідера думок у сільському господарстві. Ми брали активну участь у розвитку місцевої економіки, а також утримали позицію лідера в автокредитуванні. З іншого боку ми посилили цифрову трансформацію банку, впровадивши такі нові рішення, як Apple Pay, і прискорили реалізацію концепції відділень нового формату», - зазначив у своєму вступному слові Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Пан Пьотровскі також додав, що банк продовжуватиме інвестувати у сучасний та цифровий банкінг, реалізовуючи новий Середньостроковий план 2022.

Важливо, що клієнти банку дедалі більше цінують можливість дізнатися про макроекономічні тренди та прогнози на наступний рік від авторитетних українських та іноземних спікерів. Адже унікальні знання та експертиза – це додаткова цінність для клієнтів банку. «Макроекономічний огляд» щороку отримує позитивні відгуки запрошених гостей.

У рамках заходу аналітичні огляди щодо економіки України та світу презентували експерти Креді Агріколь Банку та зовнішні спікери.

Інна Мєтєлєва, заступник Міністра економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України, розказала про еволюцію аграрного ринку.

Тетяна Сологуб, координатор блоку геополітичного аналізу у Credit Agricole Group, поділилася своїм баченням глобального впливу геополітичного циклу як можливу нову норму для інвесторів.

Надія Васильєва, член Наглядової Ради Креді Агріколь Банку та PROZORRO.SALE, Директор інституту цифрової трансформації, розповіла про цифрові тренди в економіці та їхні наслідки.

Олександр Печерицин, головний економіст Креді Агріколь Банку, розкрив 6 ключових запитань та відповідей до економіки України.

Також під час заходу гостям презентували шостий інфографічний довідник «Агробізнес України», представлений двома мовами – українською та англійською. Креді Агріколь Банк традиційно виступив партнером видання.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно