Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк і Mastercard оновили футбольний майданчик у Харкові

16 Липня 2018

Загалом у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас» заплановано оновлення 14 майданчиків у 12 містах України 

11 липня у Харкові презентували відновлений футбольний майданчик, розташований за адресою вул. Тракторобудівників, 142. Майданчик відновили у партнерстві Креді Агріколь Банк і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Майданчик має площу 924 мта відкритий для всіх охочих. Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали покриття зі штучної трави на полі, встановили нові огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу.

 «Підтримка соціальних ініціатив – важлива складова стратегії КСВ «We Care!» нашого банку. Ми прагнемо турбуватися про співробітників, займатися благодійністю та волонтерством, піклуватися про навколишнє середовище та підтримувати соціальні ініціативи. Креді Агріколь – спортивний банк, ми маємо власні футбольні, волейбольні команди, проводимо щорічний велопробіг, тому підтримка активного здорового способу життя важлива для нас. Щиро рада, що завдяки нашим зусиллям у Харкові з’явився сучасний футбольний майданчик, де молодь та дорослі зможуть тренуватися. Можливо, саме на цьому  майданчику з’являться нові футбольні легенди», — прокоментувала Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.  

«Раді бачити, як наша віра в об’єднуючу силу футболу втілюється в реальні проекти, що вже змінюють на краще життя місцевих громад. Сподіваємося, що оновлений майданчик у Харкові стане центром спортивного дозвілля для юних і дорослих мешканців міста й служитиме місцевій громаді не один рік», — зазначила Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.       

Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові. У Харкові майданчик відкривали представники Mastercard, Креді Агріколь Банк, місцевий футбольний представник. Першим на оновленому майданчику пройшов товариський футбольний матч між представниками Креді Агріколь Банк.

Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів і допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити й зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства. 84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки збільшить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду.

Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com — міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.

Про Креді Агріколь:   

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua   

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно