Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк – генеральний партнер фестивалю «Французька весна» в Україні

06 Квітня 2021

25 березня у Харкові відбулася прес-конференція з нагоди відкриття 17-го фестивалю «Французька весна» – однієї з найбільш очікуваних подій року, яка присвячена культурному обміну між Францією та Україною. Креді Агріколь вшосте підтримує фестиваль у якості генерального партнеру.

Цьогоріч заходи в рамках фестивалю планують охопити вісім міст:  Київ, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одесу, Рівне та Харків. Запланована насичена культурна програма з вуличними виставами, концертами, кінопоказами, фотовиставками та інтелектуальними дискусіями. Знаковою та очікуваною планується вистава «Я – мрія…» від французької компанії «Spectaculaires, Les Allumeurs d’images», яка відбудеться за участю українського гурт «Dakha Brakha» у Києві на Софійські площі.  На жаль, через складну ситуацію спричинену коронавірусом, організатори вимушені були відтермінувати деякі заходи в рамках програми на невизначений період у містах із червоної зони.

Пандемія COVID-19 спонукала до пошуку нових форматів та балансу між збереженням контакту з публікою та продовженням культурної діяльності з дотриманням усіх вимог безпеки. Тож тематика цьогорічного фестивалю - «Просто неба», як у художників-імпресіоністів, які виставляли свої мольберти на природі, щоб малювати «з натури». Такий формат дозволяє відвідати фотовиставки та концерти з дотриманням усіх заходів безпеки.

 «Креді Агріколь вже шостий раз є генеральним партнером заходу і виступає в якості амбасадора французької культури. Зі щирим задоволенням щороку ми сприяємо діловому та культурному обміну між Україною та Францією. 2020 рік став роком викликів, тож нам усім не вистачало теплої атмосфери та незабутніх вражень, якими сповнена «Французька весна». І я вірю, що сьогодні, як ніколи, нам важливо отримувати позитивні емоції від занурення в культурні заходи. Звичайно, із дотриманням усіх заходів безпеки. Продовжуйте культурно збагачуватися та водночас бережіть себе і своїх близьких!» - коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку.      

Організаторами фестивалю виступають Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа закладів «Альянс франсез» в Україні.  Детальна інформація щодо програми за посиланням http://printempsfrancais.com.ua/uk/

Стежте за новинами «Французької весни» на сторінках в соціальних мережах: Facebook, Instagram

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно