Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк 8 рік поспіль виступить ексклюзивним фінансовим спонсором міжнародної конференції «Зерно Причорномор’я 2017»

03 Квітня 2017

5-6 квітня у Києві в готелі InterContinental відбудеться ХІV міжнародна конференція «Зерно Причорномор’я 2017», ексклюзивним фінансовим спонсором якої вже восьмий рік поспіль є Креді Агріколь Банк. Конференція «Зерно Причорномор’я 2017» є одним із наймасштабніших світових зернових форумів, який щорічно збирає понад 700 учасників - представників понад 500 провідних компаній із різних сфер агробізнесу з 50 країн.

«Протягом останніх років агросектор України демонструє стабільне і потужне зростання, доводячи свою життєздатність і плідність для всієї економіки. Регулярні інвестиції в капітал, інфраструктуру і технології створили хорошу основу для довгострокового розвитку агропромислового сектора. У той же час, потенціал України у виробництві, експорті та переробці сільськогосподарської продукції ще не розкритий повністю. Для подальшого розвитку агробізнесу вкрай важливими є кілька факторів. Необхідні інвестиції в виробничі і складські потужності, обладнання та логістику, а також більш ефективна диверсифікація ринків експорту. Ключовими факторами успіху також є люди, ефективне управління фермерськими господарствами та надійні партнери», - зазначив Голова Правління Креді Агріколь Банку Жан-Поль Пьотровскі.

Креді Агріколь вірить у майбутнє сільського господарства України і його успішний розвиток та залишатиметься відданим цьому сектору. «Будучи банком, який на стратегічному рівні підтримує розвиток агропромислового сектора, ми і надалі будемо привносити інновації в Україні, підтримувати аграріїв за допомогою не тільки фінансових рішень, а й професійний експертизи», - підкреслив пан Пьотровскі.

Олексій Ступак, директор департаменту розвитку корпоративного бізнесу Креді Агріколь Банку під час конференції презентує огляд джерел фінансування аграрного сектора, а Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку буде учасником панельної дискусії «Агросектор України 2017. Дефіцит інвестицій при високій маржі».

Організатором ХІV міжнародної конференції «Зерно Причорномор’я 2017» є консалтингова агенція «УкрАгроКонсалт».

Детальна інформація про конференцію за посиланням

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно