Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Команда Креді Агріколь зібрала кошти для Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Миколи Амосова

03 Січня 2019

Співробітники Креді Агріколь Банку зібрали 70 000 гривень для Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Миколи Амосова. Всі зібрані кошти вже спрямовані на придбання препарату Кустодіол, необхідного для здійснення операцій на серці. Цей медикамент дозволяє заморозити серце на 2 години. Проект реалізовано за підтримки фонду «Твоя опора» – постійного партнера благодійних ініціатив банку.                

«Уже два роки ми розвиваємо програму корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». У 2018 році ми вирішили долучити до благодійності якомога більше співробітників. Тож ключові корпоративні заходи містять благодійну складову, коли кожен може долучитися до «добрих справ». Разом нам вдалося зібрати 100 000 грн! Допомагати тим, хто цього потребує, - просто, тому запрошуємо інші компанії долучатися», – коментує Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку.             

Загалом протягом року команда банку зібрала більше 100 000 грн на благодійність, із них 35 000 гривень було спрямовано на придбання фетального монітора – пристрою, необхідного для спостереження вагітності. 3 липня 2018 року обладнання передали медичному закладу.       

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно