Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Кейс від Креді Агріколь Банку: вітаємо переможців

07 Червня 2018

Креді Агріколь Банк та компанія CASERS провели перший конкурс з вирішення кейсового завдання серед талановитої української молоді.      

«Креді Агріколь Банк приділяє особливу увагу співпраці з талановитою молоддю та високо цінує можливість стати першим місцем роботи студентів. Ми усвідомлюємо значимість розвитку практичного навчання для молодих фахівців в УкраїніСаме тому ми запропоновали українським студентам вирішити кейс від Креді Агріколь, який допоможе їм якісніше опанувати свою професію та здобути необхідні для справжніх спеціалістів практичні знання та навички», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. 

В якості кейсового завдання студенти розробляли прототип внутрішнього порталу (інтранету) для співробітників банку. Корпоративний портал - це внутрішній сайт компанії, за допомогою якого здійснюються внутрішньокорпоративні комунікації та доступ співробітників до основних ресурсів банку. Для великих компаній з розвиненою структурою наявність якісного корпоративного порталу - це не просто опція, а справжня необхідність. У рамках завдання учасники надавали свої рішення та ідеї того, як саме має виглядати сучасний внутрішній портал європейського банку.   

Всього за вирішення кейсу взялося понад 300 студентів з усіх регіонів України. Щоб краще ознайомити учасників з роботою банку, було організовано 3 бізнес-екскурсії у відділення банку та головного офісу, які відвідало понад 50 осіб.

Свої рішення та прототипи надіслали 25 команд та індивідуальних учасників, серед яких банківська колегія обрала 11 проектів-фіналістів. Кожна команда-фіналіст особисто захищала свій проект перед журі на чолі з членами Правління банку. У фінал вийшло 11 проектів:

  • 3 команди посіли перше місце, кожна з яких отримала 48 тис. грн
  • 3 команди зайняли друге місце, а також отримали по 24 тис. грн кожна
  • 5 команд посіли третє місце і отримали дипломи та фірмові подарунки від банку.

Список переможців дивіться тут >>.

Урочисте нагородження усіх фіналістів відбулося 23 травня 2018 року у першому діджитал-відділенні в Києві, на  вул. Сагайдачного, 25.

Переможців привітали особисто Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Банку, Галина Жукова, Член Правління, Галина Нечаєва, Директор з персоналу, та Борис Гіттон - директор департаменту розвитку цифрового бізнесу.

Проте головним здобутком кожного студента став безцінний досвід у вирішенні практичних завдань, можливість втілити свої ідеї у життя разом із командою банку, а також запрошення на стажування до різних департаментів Креді Агріколь.

«Проаналізувавши якість запропонованих проектів, а також високий рівень зацікавленості цим кейсом серед молоді, впевнено можу назвати цей проект вдалим для всіх його учасників, а такий формат співпраці зі студентами ми будемо використовувати і в майбутньому. Від імені банку хочу подякувати нашим партнерам - компанії CASERS - за бездоганну організацію цього проекту, а всім студентам - за участь, ефективні рішення та дійсно сміливі ідеї», - коментує Галина Нечаєва, директор з персоналу Креді Агріколь Банку. 

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно