Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

IT matters. Креді Агріколь Банк підтримав змагання стартапів у рамках IT Arena

08 Жовтня 2019

27-29 вересня IT Arena, одна з наймасштабніших ІТ-конференцій України та Східної Європи, зібрала у Львові 4 000 експертів, стартапів, розробників та всіх, хто цікавиться сучасними технологіями. Креді Агріколь Банк другий рік поспіль виступив ексклюзивним фінансовим партнером заходу, а також підтримав Startup Competition, що відбувся під час події.

«IT matters для Креді Агріколь, адже ми розуміємо, що цей сектор – справжній драйвер технологічної трансформації світу. IT створює інноваційні рішення, які формують наше з вами майбутнє – більш зручне та орієнтоване на користувача. І нам особливо приємно, що в Україні активно розвиваються не лише великі IT-компанії, але і стартапи. Креді Агріколь прагне сприяти розвитку інновацій, а також бути стратегічним партнером для IT бізнесу та частиною зростаючої стартап-екосистеми в Україні. Тому цього року у рамках партнерства з IT Arena представник нашого банку взяв участь у панелі журі Startup Competition, а один із стартапів-фіналістів змагання отримав нагороду від банку - менторську сесію в мережі стартап-інкубаторів Le Village by CA», - прокоментував Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Цей спеціальний приз отримав стартап Skyworker, який спеціалізується на пошуку роботи в ІТ-сфері. Боріс Гіттон, директор департаменту цифрового бізнесу та інновацій банку, виступив членом журі Startup Competition і на головній сцені конференції вручив сертифікат переможцю.

«Конкурс стартапів став для нас важливою частиною IT Arena. Місце проведення, якість модерації та експертиза суддів зробили Startup Competition справжнім успіхом. До того ж, рівень виступів представників стартапів був вражаючим. Широкий діапазон рішень і технологій, представлених протягом цих двох днів, дуже задовольнив членів журі. Ми подарували сертифікат від Креді Агріколь саме стартапу Skyworker, адже його команда вразила аудиторію якістю свого проекту. Вони змусили нас повірити у потенціал компанії. Креді Агріколь відкриває для Skyworker можливість взяти участь у менторській сесії з експертами Le Village by CA під час подорожі до Франції та познайомитися з деякими з 500 партнерів, залучених до нашої екосистеми», - прокоментував Боріс Гіттон, директор департаменту цифрового бізнесу та інновацій Креді Агріколь Банку.

Startup Competition – це ключова подія для стартапів у Східній Європі. Змагання збирає найяскравіших підприємців, науковців, інвесторів та тех-фанів на сцені для інтерв’ю  та захисту проектів. Цього року 150 стартапів подали заявки на участь, із них 46 пройшли відбір та були презентовані на Startup Alley у рамках IT Arena. У фінал вийшли 10 стартапів, які взяли участь у фінальному пітчингу (захисті) проектів на головній сцені конференції.

Ще одним важливим елементом участі банку в заході став виступ Бора Кізіл (Bora Kizil) – експерта зі штучного інтелекту та співзасновника стартапу Ezakо, який зараз проходить процес інкубації в одному з інкубаторів мережі Le Village by CA у Франції. Під час другого дня конференції пан Кізіл розповів про штучний інтелект в енергетиці та нафтовій галузі. Крім того, у рамках IT Arena банк розмістив найбільшу серед партнерів конференції лаунж-зону.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно