Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь зацікавлена брати участь у відбудові і відновленні України

23 Лютого 2024

«Група Креді Агріколь зацікавлена брати участь у відбудові і відновленні України! Це наше рішення», – таку ключову ідею висловив Філіп Брассак, генеральний директор Credit Agricole SA, під час свого другого візиту до Києва в листопаді 2023 року.

Група заявила та продемонструвала свою повну солідарність з українськими колегами та суспільством. Креді Агріколь заснував Надзвичайний фонд солідарності в розмірі 10 мільйонів євро задля допомоги співробітникам та українцям, які постраждали від війни.

Вже багато років Група робить внесок у розвиток України. І зараз, після двох років війни, група Креді Агріколь вкотре підтверджує свою офіційну позицію підтримки України конкретними діями.

  • Креді Агріколь Україна та Група спрямували 97 млн грн на близько 40 благодійних проєктів, переважно на закупівлю медичного обладнання для лікарень. Це одна з найбільших сум серед банків.
  • Креді Агріколь Україна залишається надійним партнером для своїх клієнтів та української економіки. Чистий прибуток банку за 2023 фінансовий рік склав 2,8 млрд грн. 50% прибутку банку буде спрямовано до держбюджету відповідно до вимог МВФ та новоприйнятого законодавства.
  • 3,3 млрд грн – загальна сума усіх податків і внесків, які Креді Агріколь сплатить за 2023 фінансовий рік. Це вагомий внесок у стабільність країни у важкі часи.
  • Значну частину своїх прибутків Креді Агріколь реінвестує у розширення своєї діяльності і підтримку української економіки.
  • Як соціально відповідальний роботодавець, Креді Агріколь докладає всіх зусиль для підтримки своїх 2200 співробітників: жодних скорочень, виплата заробітної плати в повному розмірі, бонуси солідарності, страхування включно з медичною допомогою онлайн, додаткова підтримка для тих, хто постраждав від війни, переведення співробітників у безпечніші регіони та професійна психологічна допомога.

Щодня працювати в інтересах наших клієнтів та суспільства – це наша місія. 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно