Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь як роботодавець стає більш привабливою для молоді

20 Липня 2020

Група Креді Агріколь як роботодавець стає більш привабливою для молоді. Про це свідчать результати опитування понад 35 тисяч студентів, яке проводила міжнародна компанія Universum у Франції протягом жовтня 2019 р. – березня 2020 р. Студенти обирали найбільш привабливого роботодавця зі списку 130 компаній.

Група Креді Агріколь єдина в банківському секторі, яка покращила свої результати серед усіх респондентів та сьогодні займає такі позиції:

  • 47-е місце серед студентів бізнес-шкіл (+11 сходинок порівняно з 2019 р.). Група Креді Агріколь в трійці компаній з найбільшою динамікою росту привабливості;
  • 85-е місце серед студентів технічних спеціальностей (+7 сходинок порівняно з 2019 р.);
  • 63-є місце серед студентів IT-спеціальностей (+1 сходинка порівняно з 2019 р.).

Група Креді Агріколь підтверджує власні амбіції бути найкращим роботодавцем для молоді у Франції та увійти в п’ятірку лідерів на європейському ринку.

В Україні Креді Агріколь Банк вже кілька років поспіль визнається одним із найкращих роботодавців, зокрема за оцінками видання «Власть денег» та дослідження HeadHunter Україна. Особливу увагу банк приділяє розвитку та працевлаштуванню молоді, має цікаву програму стажування «Let`s Start Here», за якою ми вже працевлаштували шістьох студентів. В 2018 та 2019 роках практику в Креді Агріколь пройшли понад 120 студентів із 23 ВУЗів.  У партнерстві з «CASERS» банк провів конкурс на найкраще вирішення діджитал-кейсу, в якому взяли участь понад 200 студентів зі всієї України.

«Ми цілком підтримуємо стратегію Групи. Розглядаємо роботу з молоддю як нашу інвестицію у майбутнє, усвідомлюючи нашу відповідальність за старт, який ми можемо дати завтрашнім крутим експертам. Ми маємо що запропонувати молодим та амбітним людям: міжнародний досвід, цікаві  практики та драйвові проекти, менторинг та можливість разом з нами побудувати власну кар’єру, дуже професійний та відкритий топ-менеджмент, а ще дуже теплу корпоративну культуру. Натомість молоді фахівці привносять свій свіжий погляд та ідеї, креативність та сміливість пробувати та втілювати неможливе, ― розповідає Олена Урусова, директор з персоналу Креді Агріколь Банку. ― У 2020 році ми тимчасово призупинили наші проекти для студентів через пандемію. Але цей час ми використовуємо для підготовчої роботи ― готуємо низку нових захоплюючих проектів для молоді. Буде драйвово!» 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно