Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь презентувала Середньостроковий план 2022

26 Червня 2019

На початку червня група Креді Агріколь презентувала новий Проект Групи та Середньостроковий план 2022. Новий план базується на трьох засадах: зростання на всіх ринках присутності Групи, посилення синергії доходів та технологічна трансформація з метою підвищення ефективності.         

Вперше Проект Групи формулює Raison d’être (сенс існування) Креді Агріколь. Він слугує основою унікальної моделі відносин з клієнтами та є ядром клієнтоорієнтованої універсальної банківської моделі. Перспективний та водночас відповідний до звичного розуміння корисності Групи, Raison d'être спрямовує трансформацію та розвиток Групи згідно з цінностями корисності та універсальності. Він звучить так: «Працюємо щодня в інтересах клієнтів і суспільства».   

Стратегічний план 2022 є проектом прибуткового зростання групи Креді Агріколь. Він продовжує попередній Середньостроковий план, «Стратегічні амбіції 2020», за яким майже всі фінансові результати були досягнуті на рік раніше запланованого. Метою плану є розширення та прискорення росту Групи в умовах невизначеності та підвищених соціальних очікувань.

Креді Агріколь – номер один серед банків у Франції, лідер у страхуванні у Франції, номер один у банківському страхуванні в Європі, номер один в управлінні активами в Європі та десятий за розміром банк у світі. Обслуговуючи 51 мільйон клієнтів у світі та маючи найбільшу базу роздрібних банківських клієнтів у Європі, Група забезпечила своє зростання завдяки унікальній моделі відносин, яку задля досягнення цих цілей вона планує розвивати на трьох засадах та драйверах розвитку, а також синергії та технологічному вдосконаленню.

Бездоганність у відносинах із клієнтами - у центрі Клієнтського Проекту 

Клієнтський Проект було розширено та спрямовано на забезпечення бездоганності у відносинах із клієнтами. Цієї мети можна досягти завдяки задоволенню потреб клієнта всіма бізнес-лініями; прагненню всієї Групи забезпечити культуру «нуль помилок»; пропозиції виняткового клієнтського досвіду онлайн та інноваційних продуктів і послуг.    

Команди з ширшими повноваженнями у центрі Проекту особистої відповідальності

Проект особистої відповідальності сфокусований на розширенні повноважень на місцевому рівні. Його основна мета –  надати клієнтам постійний доступ до професійної, незалежної та відкритої команди. Глибинна трансформація методів управління та організації надасть більше відповідальності співробітникам та підвищить довіру.    

Справжня відповідальність перед суспільством – у центрі Соціального Проекту

Cоціальний проект демонструє та розширює дії Групи для підтримки соціальних зв’язків у регіонах та підтверджує зобов’язання зробити «зелене» фінансування одним із основних драйверів зростання Групи.    

Читайте більше про новий Проект Групи та новий Середньостроковий план 2022 на сайті Групи за посиланням.

Звертаємо увагу, що Середньостроковий план Креді Агріколь в Україні буде базуватися на Середньостроковому плані Групи і буде презентований додатково.      

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно