Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь підтримує команду у період війни

29 Червня 2022

Cпівробітники Креді Агріколь в Україні отримали адресну гуманітарну допомогу від регіональних банків Групи - Credit Agricole Charente Maritime Deux Sevres та Credit Agricole Anjou Maine. Майже 40 палетів з одягом, продуктами харчування, засобами гігієни та іншими найнеобхіднішими речами доставили в Дніпро, Київ, Полтаву, Одесу та Львів. Звідти вони помандрують по різних куточках України. Команда Креді Агріколь ретельно координує доставку, адже для банку важливо, щоб кожен, хто потребує допомогу, обов’язково її отримав.

Підтримка співробітників серед основних пріоритетів Групи. В перші дні війни Група запустила надзвичайний фонд солідарності на суму 10 млн євро. Співробітники Креді Агріколь у Франції та інших країнах збирають кошти та передають їх для підтримки українських колег, а також на користь благодійних організацій. Група призупинила свою діяльність у Росії і вся велика сім’я Креді Агріколь, яка представлена у 47 країнах світу, демонструє надзвичайну солідарність із українським народом.

Група також підтримує українських співробітників, які тимчасово евакуювалися за кордон, зокрема в Польщу. Їм допомагають із пошуком житла, організовують робочі умови, щоб українські колеги продовжили дистанційно працювати в банку.

Ми розуміємо, що підтримка роботодавця вкрай важлива у складні часи. Наша команда знає, що вони можуть покладатися на Креді Агріколь!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно