Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Другий етап благодійної ініціативи «День донора у Креді Агріколь Банку»

08 Вересня 2017

В останній день літа наші колеги довели, що опинитися в потрібний час та в потрібному місці - це не обов’язково випадковість, а й цілком можливо - запланована подія. 31 серпня одразу 11 співробітників Креді Агріколь Банку долучилися вже до другого етапу благодійної ініціативи та здали кров для маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Та вже 1 вересня співробітники Центру повідомили про одне врятоване життя завдяки нашій допомозі.

Дякуємо співробітникам Центру за підтримку та турботу протягом всього процесу донорства, а також за захопливу екскурсію стінами Центру. Ми залюбки продовжимо долучатися до ініціативи та допомагати вам дарувати життя.

«Те саме відчуття, коли йдеш здавати кров, а тобі кажуть що ти «special one» і здаєш тромбоцити на чудо-апараті. Причому для конкретного хворого, якому вони вкрай необхідні для одужання та, який вже довгий час на них чекає. Відчуття морального задоволення та піднесення не полишало декілька днів», - ділиться емоціями Ігор Бендюг, провідний юрисконсульт управління примусового стягнення кредитної заборгованості.

Нагадуємо, що благодійна ініціатива «День донора» стала ще одною складовою масштабної програми корпоративної соціальної відповідальності банку «We Care!». Прагнення допомагати та робити свій внесок у благодійність лежать в основі цієї програми.

«Дуже вдячна банку за можливість взяти участь у благодійній ініціативі.
Особисто для мене це був не перший досвід донорства та й впевнена не останній. На жаль,
 в нашій країні існує критична ситуація з донорством. Кожен з нас може зробити невеликий внесок у дуже добру справу і цим самим врятувати комусь життя. Наскільки мені відомо, наш другий благодійний візит в Центр дитячої кардіології та кардіохірургії допоміг врятувати життя маленькій людинці, що ще більш приємно. Хочу запросити колег взяти участь в майбутніх етапах ініціативи, долучайтеся! Робити добро так легко!», - розповідає Алла Тимощук, менеджер з обслуговування та кредитування приватних осіб.

«Завдяки професіоналізму співробітників Центру, теплому прийому вже з реєстрації та доступним консультаціям лікарів, наші колеги-донори лишаються натхненні та націлені на повторне донорство. Неймовірно важливо бачити зацікавленість та підтримку від обох сторін учасників процесу. Ми високо цінуємо ентузіазм та час, який нам приділяють співробітники медичної установи. Кожне наше відвідування наповнене турботою, позитивом та захопливими історіями з життя Центру. Неймовірно вдячні за прозорість, компетентність та співпрацю. Тепер ми беззаперечно знаємо, де знаходяться ювеліри дитячих сердець», - коментує Людмила Опанасенко, координатор проекту та менеджер управління зв’язків з громадськістю і внутрішніх комунікацій

Про Центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ:

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії є головною установою в галузі дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України і єдиним високоспеціалізованим медичним закладом України, в якому виконується корекція найскладніших вроджених вад серця незалежно від віку пацієнтів.

Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії це: 

  • Найбільший кардіохірургічний центр Європи
  • Двадцятирічний досвід впровадження і розвитку дитячої кардіології та кардіохірургії в Україні
  • Більше 10 тисяч врятованих життів
  • Професіонали, які присвятили своє життя справі порятунку дітей з вродженими та набутими вадами серця
  • Понад 1500 операцій на рік 

Завдяки зусиллям керівництва клініки всі операції вдається здійснювати безкоштовно. Єдине, на що кошти необхідні, - це оплата донорства, оскільки для кожної операції необхідна кров як мінімум двох донорів.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно