Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Допомагайте відкривати Сімейні Кімнати у лікарнях України разом з Mastercard та McDonald’s

08 Червня 2018

З 1 по 30 червня 2018 року розраховуйтеся Mastercard® від Credit Agricole у МакДональдз, і 2 грн з кожного замовлення буде спрямовано на відкриття Сімейних кімнат у Київському ОХМАТДИТі*.

Відкриття Сімейних кімнат здійснюється за допомогою місії Ronald McDonald House CharityRMHC — благодійна організація, діяльність якої направлена на:

- створення будинків та кімнат для сімей тяжко хворих дітей, що перебувають на лікуванні далеко від дому;

- організацію доступного медичного обслуговування для дітей, що цього особливо потребують;

- встановлення ґрантів і стипендій для успішних учнів та інші благодійні фонди.

Будинки Рональда Макдональда втілюють наступну ідею: ніщо не повинно відволікати сім'ю коли вона концентрується на лікуванні власної дитини. Місія Ronald McDonald House Charitie вважає, що, коли людина змінює життя дитини, вона змінює сім'ю, яка може змінити суспільство, і кінець кінцем світ. Долучайтесь до акції та допоможіть зробити світ краще.

Деталі: mastercard.ua та mcdonalds.ua

*Розраховуючись карткою Mastercard за будь-яке замовлення на будь-яку суму в закладах МакДональдз в Україні, 2 грн (без ПДВ) перераховуються на підтримку благодійної програми «Долонька Щастя». Перерахунок здійснюється одноразово ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд» після завершення акції на підставі звіту, що надається компанією Mastercard, про кількість здійснених транзакцій карткою Mastercard у період акції. Вартість замовлення розраховується відповідно до цін, встановлених у закладі. Акція діє з 1 по 30 червня 2018 року включно в усіх закладах МакДональдз на території Україні. Усі кошти, зібрані під час благодійної програми «Долонька Щастя», в тому числі від продажу сувенірів (за винятком собівартості та ПДВ), будуть передані благодійній організації Фундація Дім Рональда МакДональдаTM на статутну діяльність, зокрема на відкриття Сімейних Кімнат в ОХМАТДИТі (м. Київ).

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно