Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Деталі за картковими операціями, квитанції за С2С переказами та ще більше кастомізації в новій версії додатку СА+

05 Жовтня 2020

Креді Агріколь  вчергове оновив мобільний додаток СА+ для операційних систем iOS та Android, цього разу зробивши акцент на його кастомізації. Отож, у новій версії СА+ з’явилися такі опції:

  • Детальна інформація за картковими операціями: вихідними переказами з картки на картку, операціями у банкоматах, платіжних терміналах у торговій мережі та терміналах самообслуговування. Як і раніше, ця опція також доступна для платежів за реквізитами, комунальних платежів та поповнення мобільного. Щоб переглянути деталі, потрібно натиснути на операцію в історії під  карткою.
  • Формування квитанцій за переказами з картки на картку. Опція знаходиться у деталях транзакції.
  • Відображення імені власника картки та назви пакету або типу картки на головному екрані додатку. За бажанням цю інформацію можна відредагувати в налаштуваннях.
  • Короткий 4-значний пароль для входу в додаток з пристроїв Android, що підтримують біометрію. Як і раніше, ця опція також доступна для пристроїв, що не мають біометричної ідентифікації. 
  • Відображення імені власника картки Креді Агріколь під час С2С переказів. Це дає змогу користувачам СА+ перевіряти коректність номера картки отримувача коштів до моменту оплати.

Понад 38 500 унікальних користувачів вже завантажили мобільний додаток СА+ за три місяці після його запуску. Приємно відзначити, що CA+ має оцінку вище 4,6 на GooglePlay‎ та ‎AppStore, при цьому понад 80% оцінок з результатом «відмінно».

Нагадаємо, новий мобільний додаток СА+ можна завантажити за посиланнями:

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно