Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Дерево за автокредит» - нова зелена ініціатива Креді Агріколь Банку

03 Листопада 2016

29 жовтня 2016 року співробітники Креді Агріколь Банку висадили 50 ялинок у київському парку ім. Тараса Шевченка в рамках нового проекту  банку – зеленої ініціативи «Дерево за автокредит».

Креді Агріколь Банк – лідер у сфері автокредитування. Кожен другий кредит на авто оформлюється саме у Креді Агріколь. Як соціально та екологічно свідомий банк ми розуміємо свою відповідальність за збільшення автомобілів на дорогах України та прагнемо зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища. Ідея проекту «Дерево за автокредит» полягає у зобов’язанні банку від імені клієнтів висаджувати дерева за оформлені автокредити. Усі клієнти, від чийого імені висаджуються дерева, отримують інформаційні листи. Список таких клієнтів формується на випадковій основі.

«Свідченням високого рівня довіри з боку клієнтів є об’єми продажів автокредитів, що за 9 місяців 2016 року зросли на 63% у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. Проте як лідер на українському ринку автокредитування ми прагнемо не лише задовольняти потреби клієнтів, пропонуючи найкращі умови продуктів та найвищий рівень послуг. Приємно усвідомлювати, що впроваджуючи такі ініціативи як «Дерево за автокредит», ми дбаємо про довкілля та долучаємося до числа соціально та екологічно свідомих компаній України», - зазначила Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

Автор ідеї проекту, яку активно підтримали співробітники, - Юрій Дзюба, менеджер департаменту внутрішнього аудиту Креді Агріколь Банку, впевнений, що такі заходи є реальними і довгостроковими інвестиціями в майбутнє і в світ, в якому будуть жити наші діти.

Активну допомогу у організації та проведенні акції надали співробітники КО «Київзеленбуд» та працівники КП УЗН Шевченківського району Києва.

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний, що допомагав  команді Креді Агріколь Банку висаджувати ялинки, відзначив: «Все більше соціально відповідальних компаній долучаються до благоустрою зеленого ландшафту. Жива огорожа, яку ми висадили сьогодні, не лише привносить естетику в історичний архітектурний ландшафт, а й сприятиме формуванню чистого повітря всередині парку, оскільки ці насадження за правилами такої висадки затримуватимуть пил і газ».

Підтримка різноманітних зелених ініціатив є важливою складовою глобальної стратегії соціальної корпоративної відповідальності банку We Care! В Києві акція, що має на меті збільшення зелених насаджень, проводилась вперше. Проте Креді Агріколь Банк планує розвивати зелену ініціативу «Дерево за автокредит» та проводити заходи із висадження дерев на регулярній основі. Дякуємо партнерам банку, які вже зараз висловили зацікавленість у підтримці цього проекту.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно