Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Clean My City Challenge: команда Креді Агріколь Банку прибрала у Дорогожицькому парку

09 Серпня 2018

4 серпня команда банку прибрала Дорогожицький парк у Києві. Акція пройшла в рамках еко-ініціативи Clean My City Challengе. У прибиранні взяли участь 25 співробітників банку разом зі своїми сім’ями. Локація заходу була обрана не випадково, адже саме у Дорогожицькому парку команда нашого банку у жовтні 2017 року висадила 50 горбин та катальп (у рамках акції «Дерево за автокредит»).  

За правилами Clean My City Challengе, компанії кидають виклик, прибирають на вулицях та в парках свого міста, знімають про це відео та передають естафету іншим компаніям. Ця ініціатива допоможе перетворити стихійні звалища на затишні місця для відпочинку й привернути увагу до надважливого питання. Проект стартував у травні цього року завдяки компанії MacPaw.      

Креді Агріколь Банк отримав виклик від компанії Датагруп, а передав Національному банку України та Latifundist media.   

Прибирання парку організовували Анна Архипенко та Ольга Шам, спеціалісти департаменту мережі продажів, у рамках проекту «Together with colleague», коли співробітниці  тиждень працювали в управлінні комунікацій.     

«Реалізація подібної ініціативи - це наочна демонстрація принципу 20/80. Підготовка акції не викликала особливих труднощів і не зайняла багато ресурсів, але внесок – дуже вагомий! 20% зусиль дали 80% результату. Ми завжди раді зробити це життя кращим, долучаючись до таких соціальних активностей», - коментує Анна Архипенко, старший спеціаліст департаменту мережі продажів.  

«Було дуже приємно взяти участь в організації такого заходу, зробити внесок у покращення життя нашого міста. Завдяки колегам, які приєдналися до ініціативи, нам вдалося швидко виконати поставлене завдання та чудово провести час. Ми були раді прийняти цей челендж та з задоволенням відгукнемося на подібні пропозиції в майбутньому!», - ділиться враженнями Ольга Шам, спеціаліст департаменту мережі продажів.   

Про Креді Агріколь

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банквласником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно