Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Бізнес – драйвер добра: Креді Агріколь запускає акцію серед бізнес-клієнтів

05 Вересня 2022

Креді Агріколь прагне бути не тільки надійним партнером для своїх клієнтів, але й ініціює та заохочує їх разом робити добрі справи. В період з 5 вересня до 31 жовтня банк проводить акцію для бізнес-клієнтів «Бізнес – драйвер добра», що приурочена до Дня підприємця та Міжнародного дня благодійності. Для клієнтів, які оформлять акційний продукт, ми від щирого серця підготували подарунки: пам'ятні монети НБУ «В єдності – сила», сертифікати на добрі справи від благодійного фонду «Твоя опора»,  а також навчальний курс в Академії професійної благодійності Валерії Татарчук, засновниці фонду «Твоя опора». 

«День підприємця і день благодійника йдуть поруч. Цьогорічми бачимо тут певний символізм. Підприємці інвестують в Україну, підтримують економіку, втілюють добрі справи, стаючи таким чином благодійниками. З іншого боку, кожен благодійник зараз має розвивати справу та діяти як підприємець, щоб ефективно допомагати суспільству. Як соціально відповідальний банк ми спрямовуємо зусилля на добрі справи і щиро радіємо, коли наші клієнти поділяють наші цінності», ― розповідає Галина Жукова, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

Щоб взяти участь в акції, потрібно в період 5.09 - 31.10.2022 р. оформити принаймні один із акційних продуктів:

 Депозит «Строковий» від 3 місяців на суму від 500 тис. грн. Клієнт гарантовано отримує пам'ятну монету НБУ «В єдності – сила» або сертифікат на благодійність «Твоя опора».

• Депозит «Вільний» та здійснення від однієї транзакції по поточному рахунку на загальну суму від 200 тис. грн в період проведення акції. Клієнт автоматично стає учасником розіграшу подарунків.  

• Тарифні пакети для бізнесу за умови підтримання середньомісячного залишку на поточному рахунку від 50 тис. грн. Клієнти благодійні організації гарантовано отримують право на участь у навчальному курсі в Академії професійної благодійності Валерії Татарчук, а також стають учасниками розіграшу інших подарунків.

В акції беруть участь юридичі особи та фізичні особи-підприємці. Протягом 10 робочих днів після завершення періоду проведення акції  серед її учасників буде визначено переможців за допомогою random.org. Офіційні правила акції тут

Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно