Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

50 000 користувачів та вісім оновлень мобільного додатку СА+ за чотири місяці після його запуску

12 Листопада 2020

Новий мобільний додаток СА+ від Креді Агріколь Банку перетнув позначку в 50 000  унікальних користувачів всього за чотири місяці після його запуску. Завдяки потужній технічній платформі за цей період банк випустив вісім оновлень додатку для iOS та Android, в кожному з яких додавав нові сервіси та можливості у відповідь на відгуки клієнтів.

«Новий додаток СА+ від Креді Агріколь розроблений з думкою про користувача: зручний, функціональний та інтуїтивно зрозумілий. Саме тому з нами вже понад 50 000 користувачів, а СА+ входить в трійку найкращих банківських додатків на українському ринку згідно з відгуками користувачів  на App Store и Google Play Market. Завдяки СА+ наші клієнти можуть дистанційно отримувати усі необхідні банківські послуги: сплачувати комунальні платежі, обмінювати валюту, здійснювати грошові перекази, відкривати та поповнювати депозит тощо. Ми не зупиняємось і надалі розширюємо перелік послуг онлайн. Адже, зважаючи на пандемію, можливість користуватися повноцінним банкінгом в смартфоні сьогодні цінна, як ніколи», - коментує Боріс Гіттон, директор департаменту розвитку цифрового бізнесу та інновацій Креді Агріколь Банку.

Після нещодавнього оновлення мобільного додатку СА+ в ньому з’явилися такі вважливі функції та можливості:

  • Активація нової картки за допомогою введення коду із SMS. Як і раніше, в додатку також можна переглянути статус замовленої картки. 
  • Повний номер картки. Щоб переглянути або скопіювати його в буфер обміну, потрібно натиснути на картку на головному екрані додатку.
  • Деталі валютообмінних операцій за карткою. Інформація про купівлю-продаж валюти знаходиться в історії карткових операцій.
  • Історія операцій за поточними рахунками. Інформація про операції, здійснені між власними поточними рахунками та поточним рахунком і карткою, доступна в меню «Продукти». Перелік операцій наразі розширюється.

Працюючи над новою версією мобільного додатку СА+, команда Креді Агріколь також приділила увагу його кастомізації та стабілізації роботи. Тож він став ще швидшим і надійнішим. Завантажити актуальну версію СА+ можна за посиланнями:

Вже в найближчих релізах додатку СА+ очікуйте розширення бази компаній для сплати комунальних платежів, реалізацію пуш-повідомлень, інтеграцію чату в додаток, та багато інших корисних функцій.

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців.

 Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно