Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

4 700 000 гривень на апарат УЗД для Інституту гінекології та педіатрії

17 Листопада 2022

У співпраці з благодійним фондом «Твоя опора» Креді Агріколь придбав апарат експертного класу для ультразвукових досліджень вартістю 4 700 000 гривень для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України. Завдяки ньому лікарі зможуть виявити вроджені вади та патології дитини вже з 12 тижня вагітності жінок. Це дозволить спеціалістам зробити максимально точну діагностику та допомогти жінкам народити здорових діток.

«В буремні часи допомога – це мова добра та соціальної свідомості компаній. Від початку війни Креді Агріколь спрямував 20 000 000 гривень на добрі ініціативи, зокрема на медицину. З ІПАГ це вже наш другий проект за рік. Заклад вирізняється своєю унікальністю, оскільки надає комплексну хірургічну допомогу дітям з вадами розвитку. Раніше ми придбали діткам наркозно-дихальний апарат, а сьогодні – УЗД. Підтримка таких закладів надважлива, адже це вклад у майбутнє, у молоде покоління та їх здоров’я», - сказав Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь під час візиту до ІПАГу. Він поспілкувався з лікарями та подякував за їх професіоналізм і турботу.

«В ІПАГу ми опікуємося саме пацієнтами з найскладнішими патологіями, тож новий апарат нам був критично необхідний. Апарат для пренатальної діагностики допомагає внутрішньоутробно виявити аномалії розвитку у плода і розробити правильну тактику ведення вагітності та пологів»,- зазначила Любов Слєпова, головна лікарка ІПАГ.

 «ІПАГ стикається з серйозними випадками у своїй практиці, зокрема рятує життя пацієнтів та дарує надію на щасливе материнство.  Тому потребує глобальних інвестицій на закупівлю сучасного обладнання. Ми дякуємо Креді Агріколь, що навіть під час війни банк розуміє важливість системної допомоги лікарням та продовжує спрямовувати кошти на благодійність. Важливо, що виділені кошти покрили весь комплекс необхідних заходів: купівлю, доставку і встановлення обладнання, а також навчання роботі з  системою», ― коментує Валерія Татарчук, засновниця і генеральна директорка благодійного фонду «Твоя опора».

Благодійна допомога – важлива складова діяльності Креді Агріколь. В банку від 2016 року діє програма корпоративної соціальної відповідальності We Care!. Вона включає: благодійність, волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно