Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

19 генераторів для дитячих закладів – добра ініціатива від Crédit Agricole Nord Midi-Pyrénées

24 Січня 2023

Crédit Agricole Nord Midi-Pyrénées - регіональний банк Групи Credit Agricole із головним офісом у місті Альбі, Франція, придбав 19 генераторів вартістю майже 3 500 000 гривень для 11 соціальних закладів по всій Україні. Ці генератори отримали дитячі будинки, реабілітаційні центри, центри соціальної підтримки дітей та сімей. Всі генератори потужністю від 3 до 25 кВт доставлені із Франції. Вони забезпечать роботу медичних приладів, холодильного обладнання, обігрів та освітлення приміщень та функціонування інших важливого обладнання у закладах під час блекаутів.

Креді Агріколь Україна разом з Фондом Твоя опора забезпечили доставку генераторів в Україну та у всіх соціальні установи. Цей масштабний проект вдалося реалізувати лише за місяць.

«Вся велика сім’я групи Crédit Agricole, що у 47 країнах світу, всім серцем із Україною і ми намагаємося максимально допомогти і бути корисними в цей складний період. Цей благодійний проект виник із нагальної потреби – ми розуміємо, що дитячі будинки одні із на найбільш незахищених категорій перед блекаутами під час війни. Окрім світла та опалення, тут є ще й необхідність підтримувати функціонування життєво необхідного медичного обладнання. На жаль, ми не можемо зарадити війні, але ми можемо підтримати тих, хто найбільше потребує допомоги», - коментує Давід Жуйар, директор по роботі з комерційними компаніями, державними установами і міжнародним бізнесом у Crédit Agricole Nord Midi-Pyrénées 

Це вже друга масштабна благодійна ініціатива по придбанню генераторів для соціальних установ, яку Credit Agricole Ukraine втілює разом із регіональними банками Групи та за підтримки фонду «Твоя опора». Лише за кілька місяців ми подарували 39 генераторів на загальну суму майже 14,5 млн грн.

«З перших днів і з перших хвилин війни ми отримали колосальну підтримку від банків Групи, зокрема і в благодійності. Для нас важливо бути корисними тут і зараз, тому наразі велику увагу ми приділяємо закупівлі генераторів для соціальних установ, аби вони забезпечити їх світлом і теплом під час блекаутів. Ми постійно нарощуємо оберти наших благодійних проектів та залучаємо до добрих справ нових партнерів, які поділяють наші цінності. Лише від початку війни наш банк спрямував майже 21 млн гривень на благодійність. Ми допомагаємо дитячим будинкам, постраждалим від війни, лікарням, адже віримо в те, що бізнес має бути взірцем соціальної відповідальності», - розповідає Стефан Фаллік, член правління Credit Agricole Ukraine.

На території України благодійний проект скоординований фондом «Твоя опора» та співробітниками Credit Agricole Ukraine.

«Credit Agricole – наш давній надійний партнер із благодійності. Цього разу ми підтримали дитячі заклади і зробили це максимально швидко та скоординовано – всього за місяць. Всі електрогенератори повністю відповідають потребам закладів, наразі вони встановлені та працюють на благо суспільству» - коментує Валерія Татарчук, голова благодійного фонду “Твоя опора”.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно