Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Вітаємо переможця акції «Пальне на рік»!

23 Січня 2018

Креді Агріколь Банк вітає переможця акції «Пальне на рік»! Ним став Сергій Іщук. Він отримав 1000 літрів дизельного пального, адже саме завдяки його позиці портфель автокредитів Креді Агріколь Банку сягнув двох мільярдів. Сергій оформив кредит на Renault Duster у київському салоні Кий Авто Холдинг.  

Акція «Пальне на рік» проводиться вже другий рік поспіль і має на меті віддячити клієнтів за їх вибір та оформлення автокредиту саме у Креді Агріколь Банку.

Нагадаємо, що у липні 2017 року Креді Агріколь Банк видав 1 млрд грн кредитів на купівлю авто. Тоді банк визначив 1 переможця акції, кому і вручив річний запас пального. Натомість уже в грудні, за неповні 12 місяців 2017 року Креді Агріколь Банк видав 2 млрд грн кредитів на купівлю авто. Тому переможцями наступної хвилі акції стало одразу двоє клієнтів банку. Досягнення позначки у 2 млрд виданих кредитів – це чергова рекордна відмітка, яка свідчить про високу довіру клієнтів банку та підтверджує першість на ринку автокредитування. У минулому році банк досягнув рекорду, видавши 1,3 млрд грн кредитів на авто, тобто у порівнянні з 2016 роком банк наростив портфель автокредитів на 54%.  

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно