Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Вісім продуктів Креді Агріколь відзначені в рейтингу «Найкращі банківські продукти» від Простобанк Консалтинг

15 Липня 2020

Вісім продуктів від Креді Агріколь Банку відзначені в рейтингу «Найкращі банківські продукти» за результатами дослідження Простобанк Консалтинг в 2-му кварталі 2020 року. Серед них продукти для населення та бізнесу: депозитні та кредитні програми, тарифні пакети з РКО. 

Призові місця Креді Агріколь в сегменті роздрібних продуктів:

  • 2 та 3 місця ― депозити «Строковий» та «Щомісячний дохід» відповідно в номінації «Депозити»
  • 3 місце ― кредит «Свобода» в номінації «Кредит готівкою»
  • 3 місце ― «Кредит під заставу нерухомості» в номінації «Споживчий кредит під заставу»

Призові місця Креді Агріколь в сегменті продуктів для бізнесу:

  • 1 та 2 місця – тарифні пакети «Классік» та «Бізнес» відповідно в номінації «РКО»
  • 2 місце – «Кредит на розвиток бізнесу» в однойменній номінації
  • 2 місце – овердрафт «Бланковий» в однойменній номінації

Простобанк Консалтинг вже понад 14 років займається дослідженням банківського ринку. Рейтинг «Найкращі банківські продукти» ― це щоквартальне незалежне дослідження продуктових пропозицій від 20 найбільших банків України.  Оцінка проводиться на основні параметрів банківських продуктів, що розміщені на офіційних веб-сайтах учасників рейтингу.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно