Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Виграйте iPhone 8 у новорічній акції від Креді Агріколь Банку!

27 Листопада 2017

Напередодні Нового року ми продовжуємо раніше започатковану традицію дарувати подарунки своїм клієнтам. Саме тому запрошуємо всіх з 4 по 22 грудня завітати у відділення Креді Агріколь Банку та взяти участь в акції «Новорічні свята з Credit Agricole». Придбавши один з акційних продуктів*, ви отримаєте брендовану чашку, а також візьмете участь у розіграші двох телефонів iPhone 8 (розіграш буде проходити за допомогою генератора випадкових чисел random.org).  

Новий слоган Креді Агріколь - «Весь банк саме для Вас», тому Банк прагне бути як надійним фінансовим партнером, так і дарувати моменти радості, втілювати в життя ваші мрії. Візьміть участь в акції і, можливо, вам пощастить та здійсниться саме ваше новорічне бажання.

Чекаємо на вас у наших відділеннях!

*В акції беруть участь такі продукти: кредит «Свобода» / договір страхування (поліс) за програмою КАСКО / кредитна платіжна картка (в разі якщо кредитний ліміт було встановлено в період проведення Акції) / VIP-пакет «Platinum» або VIP-пакет «Infinite» (тільки нові VIP -пакети, комісія за випуск яких була сплачена в період дії акції)

Детальні умови акції >>

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно