Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Топ-менеджмент Креді Агріколь зустрівся з 12 корпоративними клієнтами в рамках туру по Україні

07 Липня 2020

У червні топ-менеджмент Креді Агріколь здійснив масштабний діловий тур по регіонах України. В рамках туру голова правління банку Карлос де Корду зустрівся з 12 корпоративними клієнтами банку ― представниками національного та міжнародного бізнесу з різних секторів економіки: АПК, будівної та харчової промисловості, ІТ тощо.

Голова правління зустрівся з топ-менеджерами компаній: Кернел, IMC, CRH у Києві, Оліяр, SoftServe, Fujikura, Ензим у Львові, Нібулон, Інагро (Agrofusion) у  Миколаєві, UBC у Харкові, Агро-Овен у Дніпрі та Рудь у Житомирі. Карлос де Корду відзначив якість та інноваційність українського бізнесу.

«Ми зустрілися з чудовими компаніями, здебільшого це сімейний бізнес, якому вдалося досягти найвищих стандартів якості та ефективності на міжнародній арені.  Вони демонструють вражаючі результати, інвестують у дослідження та розвиток, використовують прогресивні технології та обладнання найвищої якості. Ці компанії  цінуються зарубіжними партнерами, вони займають топ-позиції у своїх індустріях, і що найважливіше ― вміють жваво адаптуватися до кризи. Це дійсно вражає!» ― коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку

За чотири тижні топ-менеджери Креді Агріколь відвідали одинадцять міст України і подолали 4 500 кілометрів.

«Це були надзвичайно цікаві та корисні поїздки. Такі зустрічі з клієнтами ― справжня цінність для нас. Ми детально вивчаємо специфіку бізнесу, тож можемо запропонувати найбільш ефективні та зважені рішення.  Ми, безумовно, продовжимо візити до наших клієнтів вже незабаром», ― розповідає Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку. 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно