Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Святкуємо день народження відділень Креді Агріколь та даруємо гарантовані подарунки

30 Листопада 2021

Святкуємо дні народження відділень Креді Агріколь разом. З 6 по 10 грудня завітайте у відділення банку, оформіть один із акційних продуктів та отримайте гарантований подарунок: дорожній набір, зручну чашку для подорожей, плед чи лампу з бездротовою зарядкою. Всього на вас чекають 970 подарунків у 38 відділеннях банку по всій Україні.

«День народження збирає найближчих людей і для Креді Агріколь - це наші клієнти. За доброю традицією ми даруємо їм корисні подарунки та створюємо приємну затишну атмосферу у відділеннях. Щоб кожен клієнт відчув свято та нашу турботу!» ― Олександр Куркін, директор департаменту мережі продажу Креді Агріколь Банку.

Акційні продукти Креді Агріколь:

  • Кредит готівкою Свобода на суму від 5 000 грн та кредитна картка.
  • Депозити для юридичних осіб та ФОП на суму від 50 000 грн та на строк від 6 місяців: Врожайний, Вільний, Строковий.
  • Пакетні пропозиції для нових клієнтів юридичних осіб та ФОП: Debut, Salut, Optimal, Absolu та Professionals IT.
  • Пакетні пропозиції для нових клієнтів фізичних осіб: Smart, Voyage, Sommelier, LaForce.
  • Беззаставний кредит для юридичних осіб сегменту Professionals на суму від 100 000 грн та на строк від 12 місяців.

Детальніше про умови акції дізнайтеся у контакт-центрі Креді Агріколь 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні) або за посиланням. Перелік відділень банку, які беруть участь в акції зазначено у Додатку №1 до правил проведення акції.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно