Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Святкуймо разом українські тижні у французькому банку

03 Серпня 2018

Спеціально з нагоди 27-ої річниці незалежності України Креді Агріколь Банк дарує сюрпризи своїм клієнтам!

З 13 по 31 серпня 2018 року у всіх відділеннях банку на клієнтів чекатимуть гарантовані подарунки при оформленні одного з акційних продуктів. Детальніше читайте в умовах проведення акції.

Але на цьому сюрпризи не закінчуються: всі учасники матимуть шанс виграти один із п’яти смарт-телевізорів діагоналлю 49 дюймів! Для цього треба в період з 13 по 31 серпня 2018 року оформити у будь-якому відділенні банку акційний продукт.   

«Цього року Україна відзначає 27-му річницю незалежності і майже протягом всього часу новітньої історії Креді Агріколь Банк працює на банківському ринку України. Уже чверть століття наш банк незмінно слугує надійним фінансовим партнером для сотень тисяч клієнтів. Ми високо цінуємо їхню довіру та раді можливості культурного обміну між французьким та українським народами. Тому запрошуємо всіх святкувати День незалежності разом із нами», - коментує Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.   

Акція проходить на всій території України за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військової операції під керівництвом Об’єднаних сил у відділеннях банку в період з 13.08.2018 року і допоки подарунки є у наявності, але не довше ніж до 31.08.2018 року включно.  

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно