Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Отримати весняний комплімент – безцінно!

24 Березня 2016

Найвигідніші пропозиції весни від MasterCard. Розраховуючись преміальними картками MasterCard®Gold, Platinum, World від Credit Agricole, Ви зможете отримати приємну знижку чи бонус до одержаних послуг. Отож, цієї весни Вашої особливої уваги варті:

Fiori

Компанія вже 6 років натхненно розповідає всій Україні свою казкову квіткову історію, виражену в дивовижній красі букетів, декорацій та весільних оформлень.

  • Gold MasterCard – 5 %
  • Platinum MasterCard – 7 %
  • World MasterCard – 10 %

Мережа б'ютi-локацiй BACKSTAGE

Принципи роботи мережі салонів засновані на експрес-обслуговуванні. BACKSTAGE — це задзеркалля чудес, де незвичайні фантазії краси втілюються в реальність.
Здійснивши оплату на суму понад 1500 грн, Ви можете вибрати безкоштовну послугу для наступного візиту на вибір: масаж, догляд за волоссям, макіяж та інші. Вибір послуги залежить від суми оплати.

InterСontinental Kyiv

Проведення заходів, відпочинок чи бізнес-подорожі – персонал готелю зробить для Вас усе необхідне. Вишукані апартаменти, просторі номери, зали та ресторани, що поєднують класичну елегантність та неперевершену функціональність – все це створено для відчуття комфорту та затишку.

  • Gold MasterCard – 10 %
  • Platinum MasterCard – 10 %
  • World MasterCard – 10 %

Потішити себе привілеями
від MasterCard - безцінно

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно