Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Отримайте подарунки від Креді Агріколь Банку!

24 Жовтня 2017

З 30 жовтня по 10 листопада Креді Агріколь Банк запрошує всіх клієнтів на свято «День народження відділення». 

83 відділення банку підготували спеціальні подарунки: теплі пледи, зручні термоси, брендовані чашки та еко-сумки тощо. Подарунки чекатимуть на клієнтів у 42 відділеннях з 30.10 по 03.11. А також з 06.11 по 10.11 завітайте на святкування в 41 відділення. 

Крім того, у визначений святковий день* відділення пригощатимуть клієнтів кавою та справжніми французькими круасанами. Для клієнтів це стане чудовою нагодою поспілкуватися з фахівцями банку та отримати нові знання у дружній атмосфері. 

«Новий слоган Креді Агріколь - «Весь банк саме для Вас!», тому ми запроваджуємо кращі інноваційні цифрові послуги, активно використовуємо діджитал-технології, але в той же час розуміємо, наскільки важливим для наших клієнтів є можливість живого спілкування зі співробітниками, прагнемо бути не лише банком, а справжнім фінансовим порадником та другом. Креді Агріколь поважає традиції і саме тому ми продовжуємо святкувати Дні народження відділень разом з нашими клієнтами і запрошуємо всіх у гості», - коментує Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

Чекаємо на вас!

* - Детальніше про умови акції (адреси відділень, дати святкових днів, перелік акційних продуктів) можна дізнатися, звернувшись до контакт-центру Креді Агріколь Банку за телефоном 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні) або безпосередньо до відділень, що приймають участь у акції.

Список відділень.pdf

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.

Контакти:

 Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно