Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Новий формат договору про надання банківських послуг для малого, середнього та корпоративного бізнесу

14 Квітня 2016

Шановні клієнти!

Для Вашої зручності ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» спростив процес обслуговування клієнтів - юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в своїх відділеннях. Починаючи з 1 травня Ви укладаєте з Банком тільки один універсальний Договір про надання банківських послуг, на підставі якого зможете отримати ряд послуг Банку.

Надалі, щоб скористатися банківськими продуктами, послугами, сервісами, Вам достатньо буде оформити лише відповідну Заяву на отримання певної банківської послуги.

Якщо Ви вже є нашим клієнтом, то при наступному зверненні до Банку з Вами буде оформлений перехід на новий формат договору.

Відзначимо, що Договір про надання банківських послуг не поширюється на кредитні продукти.

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно